Ужгород вдруге долучиться до Всеукраїнських велоперегонів «Дивогонка»

8
0

Весняно-літня Дивогонка пройде 2 червня 2012 року у парку «Підзамковий» та буде присвячена Міжнародному дню захисту дітей. Проведення Всеукраїнських велоперегонів «Дивогонка» незмінно беруть на себе організації Пласт та Дивосвіт.

Щоб відзначення Дня захисту дітей могли відчути не лише маленькі учасники Дивогонки, заплановано проведення благодійної акції «Нове життя старого велосипеда».

Щоб долучитися до акції принесіть старий непотрібний дитячий велосипед, у якого не вистачає деталей, або важливі вело-деталі або просто лишити в скринці «Нове життя старого велосипеда» кілька гривень. У такий спосіб планується зібрати та відновити кілька велосипедів, які одразу після ремонту перейдуть у власність одного із дитячих будинків Закарпаття, де діти теж хочуть і повинні кататися на велосипедах. 
 
Окрім традиційних велоперегонів у парку «Підзамок» буде також організовано кілька розважальних «родзинок» — наметове містечко від пластунів, майстер-клас, всеукраїнський конкурс малюнків на вело-тему, солодкий стіл та нагородження медалями та призами.
 
Медалі та призи отримають всі учасники!
 
Для участі потрібно мати:
 
велосипед, біговел, самокат (кількість коліс та конструкція не мають значення)
шолом (обов’язкова умова участі)
організаційний внесок — 30 грн.
добрий настрій
 
Положення про велоперегони знаходиться на сайті http://www.dyvosvit.com/?p=130, реєстрація за адресою http://j.mp/dyvo2012 або за телефоном 095 5748338 (Ганна).
 
Зверніть увагу, що попередня реєстрація — обов’язкова!
Пропозиції до співпраці, спонсорства та додаткова інформація за тел. 095 5748338 (Ганна). 
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також