Ужгород відбудеться фестиваль культур "Global Village"

13
0

Цей захід став традиційним святом у нашому місті , адже він проводиться організацією AIESEC уже не вперше, на протязі останніх декількох років.

 

«Global Vіllage» - це проект, який орієнтований на різну за віком молодь і основною ціллю якого є дати можливість кожному з учасників фестивалю сповна насолодитись та ознайомитись із різноманіттям традицій, культур та мов країн всього світу. З іншого боку, це ще одна можливість хоч на декілька годин забути про наш рутинний щоденний спосіб життя і поринути в атмосферу чогось цікавого, незвичного та екстраординарного. У фестивалі братимуть участь представники різних національностей, таких як Китай, Японія, Греція, Бразилія, Сполучені Штати Америки та інших, які перебувають в Україні в рамках декількох соціальних та професійних стажувань. 
 
Цікавість програми полягає в тому,що вона передбачає:
 
Презентації різних країн 
Живе, нестереотипне спілкування з представниками цих культур,які залюбки поділяться з Вами своїми враженнями, ідеями, розширять Ваш кругозір
Дегустація національних страв
Виступи музичних гуртів та КВН, які на 100 % забезпечать Вам чудовий настрій на весь вечір
Проведення креативних конкурсів та ігор 
Фотосесія із іноземними гостями
Незабутнє afterparty від організаторів свята та клубу «Фантом» на десерт
 
Фестиваль культур відбуватиметься за підтримки лінгвіністичного центру AMES (American English School)
 
Ви ще досі нудно ніжитесь на дивані, або сидите за екраном свого комп*ютера в роздумах чим же зайнятись цього вечора, як розпочати весняні дні з цікавістю та втілити свої мрії , тоді ми чекаємо на Вас 2 березня о 19:30 к.ч. за адресою вулиця Капушанська 156/а , нічний клуб «Фантом».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також