Ужгород витратить на цільові програми майже 54 мільйони

8
2

Рішенням сесії Ужгородської міської ради від 03 лютого 2014 року № 1188 Затверджено Програму економічного та соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік та основні напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.

Додатком №6 до рішення сесії Ужгородської міської ради від 03.02.2014 року №1189 «Про бюджет міста на 2014 рік» затверджено перелік регіональних програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів бюджету м. Ужгорода та субвенцій з державного бюджету у 2014 році, на які заплановано витратити 53, 9 млн. грн.

Оскільки зазначені програми дістались фактично у спадщину від “режиму” та враховуючи положення Програми діяльності Кабінету Міністрів України кожна з перелічених програм потребує проведення її дослідження громадськістю, з метою вдосконалення, доопрацювання та виявлення критичних недоліків, що підлягають негайному усуненню, а також забезпечення раціонального використання та економії бюджетних коштів, з подальшим внесенням відповідних змін до ключових актів Ужгородської міської ради.

Ужгородська Правда вирішила зайнятися розглядом цих програм і просить допомоги громадськості.  

Варто також зауважити, що особливої уваги громадськості потребує хід виконання цих програм та витрачання на них коштів в минулі роки, в цьому фактично і мав би полягати той контроль за владою якого всі так прагнуть та про який стільки говорять.

Зі звітами про виконання програм за попередні періоди можна частково ознайомитись за посиланням.

Коментарі

П
п

уже не знають як гроши вкрасты з а потим скажуть казна пуста и пеньсии и зарплаты людям нема а пак люды идуть на криминал шоб сим'я не голодувала ! а оны политыкы жырують !

М
Михаил

Так виставте громаді програму.А потім розкажіть-куди пішли гроші.

Читайте також