Ужгород визнав Росію агресором, і закликав Європу допомогти Савченко

9
4

Сьогодні, 19 лютого, на сесії Ужгородської міськради депутати проголосували за визнання Росії країною-агресором та за звернення до європейської спільноти сприяти звільненню Надії Савченко.

У заяві депутатів до ООН, Ради ЄС тощо йдеться про визнання Росії агресором, а «ДНР» та «ЛНР» – терористичними організаціями, інформує власкор ІА ZIK..

Таким чином ужгородська міськрада підтримала аналогічне звернення ВРУ. Окрім того, у заяві депутати просять містян не сприяти агресором, а також звертаються з подібним проханням до міст-побратимів.

Окремо депутати попросили європейську спільноту посприяти звільненню Надії Савченко і Сенцова. За таку заяву проголосувало 46 депутатів.

Коментарі

.
.

Се кончена власть,ну йi нах...

Я
я

но ви мені поясніть, што Ужгород може мати до Савченко, оби просити Європу сприяти...??? Я не можу без матюків.... Та наших пацанів уже тисячі полягло, іх тупо истреблявуть, а новості розривавуться, бо янну савченко росия не пускае.Внимания и сожаления ів приділявуть на всіх телеканалах більше чим нашим хлопцям, шо страдавуть у АТО... Та чого-то я не читаву,шо Сьогодні, 19 лютого, на сесії Ужгородської міськради депутати попросили європейську спільноту посприяти допомогти сімям і діточкам погиблих у АТО??? НО ЧОГО??... ГРІМ БИ У ВАС УДАРИВ І У СЮ ВЛАСТЬ???

О
Олександр

ха-ха-ха шакалы, найшлы агресора смих та слезы, а тому хто першый втик та залышыв солдат на погыбель героем нагородылы, де розум

1
123

украинская пуля все равно найдет курву-убийцу Надьку Савченку!!!

Читайте також