Ужгород "зацвів" різнокольоровими парасольками (ФОТО)

3
2

Жителі міста скаржаться на відсутність смаку у власників пересувного обладнання, як от торговців морозивом.

Йдеться про парасолі всіх кольорів веселки, котрими "прикрашений" центр міста.

"Чому не можна встановити бежеві, темно-зелені, коричневі, бордові парасолі приглушених відтінків?", - скаржаться ужгородські активісти.

Цікавим є питання і зовнішнього вигляду цих яток. Нагадаємо, на сесії 16 квітня після численних переробок отримала дозвіл на торгівлю підприємець Андрик.

Для цього жінка представила на розгляд виконкому проект візочка, оздобленого деревом. Його розробка та втілення у життя коштували жінці, за її словами, чималих коштів. Чому таким же чином не змінили зовнішній вигляд інших візочків, залишається загадкою.

Мукачево.net, Фото Маріанна Собран

Коментарі

Б
бик

Наприклад я хочу поставити зелену парасольку, а мені кажуть що в мене нема смаку, клади сіро буро малинову... а мені не подобається що ці жителі міста носять штани!!! Зовсім не мають смаку! Короче когось жаба душить!

Ч
читач

Ага Треба запровадити колір хаки і назвемся північна Корея, потім запровадим стрижки три або чотири варіанти причому для всіх і жінок тоже коротко підстрежем и собак чого будуть ходити лохматі , нічого як усі. Дуже хочеться побачити тих активістів придурків. Викладіть свої фото. Бо дуже схоже на ті самі біл борди,парковки і т.п. Що вже и цей бізнес у жебрака хочете забрати?????????? Не раджу він копійчаний . Краще заберіть сигаретний бізнес у моцкалив чи слабо???

Читайте також