Ужгород зустрів тіло загиблого в АТО бійця Василя Варги (ФОТО)

1
7

Як повідомив закарпатський волонтер Віталій Грегор на своїй сторінці у Фейсбук, закарпатця поховають завтра на Пагорбі Слави.

Тіло полеглого 31-річного земляка, бійця 53-ї ОМБр Василя Варгу зустрічали ужгородці, родичі, бойові побратими та волонтери

Прощання з Василем розпочнеться в Ужгороді завтра, 23 червня, на площі перед Закарпатським обласним Драмтеатром о 12:30, звідки тіло Героя понесуть через все місто та поховають на Пагорбі Слави.

Василь Васильович Варга, 29.08.1984 р.н., закарпатський боєць 53-ї ОМБр, загинув 17 червня в зоні АТО, поблизу Донецька, внаслідок мінометного обстрілу російськими бойовиками, виконуючи бойові задачі із захисту територіальної цілісності та суверенітету України.

Вічна світла пам'ять і слава полеглому Герою!
 

Коментарі

ДG
для gonite

Включи мозги,дебил. И меньше смотри 1+1 и ICTV.

G
gonite

Ей, чувак модератор??почему пропускаешь такие коменты?это тупо провокаторные мрази,желаю вам ублюдки чтобы все ваши родственники стали удобрением на донбасе!!!возможно тогда задумаетесь!!сепары вонючие бля!!!

ДR
для Romari0

Доповню тебе друже. Тупа нація,яка настроєна на програш і трагедію,та має від цього якесь мазохістське задоволення,не має майбутнього. Взяти лише гімн України-це не гімн,а якась заупокойна. І цим всім дуже вдало скористалася нинішня влада...

R
Romari0

Проїжав поруч в момент "зустрічі". Навіщо з трагедії робити шоу??? Кому легше? Загиблому? Родичам? Близьким, побратимам? Тупа нація, приречена на шоу. Вибачте, заєбало вже...

Ч
Читатель

Откуда вы такие умники, дальше синего экрана и заработок в Маскве нихера не видели, а полить грязью вы спецы

ВО
Вальцман одобряє

Вбивають не його братів по крові, а дурних гоїв,які повірили в "напад" Росії. А Вальцман з свого бізнесу в РФ дістає хороші дивіденди,що йому абсолютно не мішає далі волати за російського "агресора" і посилати й далі гоїв подихати в братовбивчій громадянській війні. Слава Україні!

РК
Русский Киев

Поехал убивать, а убили его. Это война!

Читайте також