Ужгородець боровся за звання найкращого бармена у Нью-Йорку

7
0

але цього разу Василю Товтину удача не посміхнулася

Незвичайна подія сталася 29 жовтня 2009 року в Нью-Йоркській публічній бібліотеці на 5-й Авеню. Тут найкращі бармени з 26 країн світу боролися за звання найкращого на XIII фіналі одного з найпрестижніших змагань серед барменів - Міжнародного конкурсу барменів Stella Artois.

Завданням конкурсантів стало виконання складного ритуалу - 9 "золотих правил" Stella Artois, причому наливали вони одночасно два бокали. Причому зробити це потрібно було невимушено, артистично і сподобається суворому журі.

Переможцем конкурсу, який завоював звання Stella Artois World Draught Master, стала Евріл Максвелл з Нової Зеландії. Нагородою переможниці став унікальний кубок, створений нью-йоркським дизайнером Тімом Гамільтоном, володарем щорічної нагороди Swarovski CFDA Menswear, а також грошовий приз. Також Евріл Максвелл, ставши послом пива Stella Artois, у найближчі місяці відвідає понад 20 країн світу, ділячись секретами досконалого наливу і подачі Stella Artois з місцевими барменами.

У конкурсі брав участь і українець з Ужгорода Василь Товтин. Цього разу удача не посміхнулася українському бармену, але цінний досвід участі в найбільшому міжнародному змаганні допоможе при підготовці нашого учасника в наступному році.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також