Ужгородець, якого днями затримали, грабував автомобілі ще будучи працівником СБУ

8
6

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив прокурор Закарпатської області Володимир Янко.

«Працівник СБУ, що грабував автомобілі був звільненим ще до його затримання правоохоронними органами. Однак, вже достовірно відомо той факт, що він був  заміченим за такими діями ще в період служби в СБУ», - сказав прокурор.

Нагадаємо, правоохоронець дослужився до звання майора, підозрюється у вчиненні більше 100 крадіжок з автомобілів на території Ужгорода та Ужгородського району.

Мукачево.net

Коментарі

ЖД
Женька до ///

Тут не в тому діло,що в печінках сижу їм.Просто школоті і прищавим студентам не поняти - як це хтос має інакшу думку від них самих!Батьки їх не вчать толерантно ставитися до інших - вот і пишуть вони анонімно образи.Ізза таких як вони - наше суспільство ще довго не буде розвиватися.Бо для них - хто виділяється - той автоматично стає ворогом.Вот і маємо результат. п.с.При чому, заміть - в очі вони таке не вискажуть,будуть лише анонімно під чужими ніками писати образи вдвічі старшій людині лиш би себе показатии крутими.Вот така у нас молодь.

Ж
Женька

На вимогу моїх безчиленних фанатів зайшла в інтернет і прочитала статтю!Ну шо можу сказати - попався чувак,шкода його,бо не знав хитро діяти.А може і хватку втратив.Ну що поробиш?Треба хитрішим бути і обережним!А так -всі на світі крадуть і обманюють!Підіть хоча би на ринок - та вас там надурюють у 100500 раз більше,чи в тих же магазинах.Куплять шмотку в Хмельницьку за 80 грн,продають за 800! п.с.Чувака дійсно жаль.Ну не біда,іншим разом буде обачніший!Ще варіант - він комусь дуже мішав,хтось його пас дуже давно і тепер вирішив здати.Коли йде мова про хабарі,товар чи підстави у таких структурах - треба завжди задават питання - а кому це вигідно?Вот і будете знати відповідь!

/
///

І знову вам у печінках сидить Женька

ТР
така реальність

у правоохоронних органах працюють, тільки хворі люди, відбір тільки по сімейному підряду,рвуть як останній раз в житті,оказавшися на пенсії, або спиваються, або стріляються,Прокуратура мала би провірити пенсіонерів МВД, тому що замість відкриття кримінальних справ, їх тихенько проводять на пенсію, але воне не достойні тої льготної пенсії,Що повість Женька?

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Як усе. Звільнили заднім числом.

АЩ
А що дивного?

При зарплатi 2000 грн ще не таке робити будуть.

Читайте також