Ужгородець, якого посеред вулиці викрали злочинці, зняв з них всі претензії (ЗАЯВА)

11
20

Факт існування заяви у якій постраждалий знімає всі претензії з чоловіків підтвердили Мukachevo.net у головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області. Але, як зазначили у поліції, на цьому нічого не закінчується.

— Орган досудового розслідування проведе усі необхідні слідчі дії направленні на встановлення причин та підстав поданої заяви щодо відмови потерпілого від своїх показань, - зауважила речниця ГУНП Тетяна Щоголєва.

Вона зазначає, що кримінальне правопорушення, передбачене ст.189 ККУ не відноситься до злочинів приватного обвинувачення, а тому заява про відсутність претензій не зупиняє досудове розслідування.

На даний час всім 4 фігурантам вже повідомлено про підозри та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі вони в ІТТ, оскільки їх затримали за ст. 208 КПК за вчинення злоченів, передбачених ст. 146 та 189 ККУ на 72 год.

До речі, у мережі, громадський діяч Сергій Носалюк, оприлюднив фото заяви ужгородця, який вказує, що жодних претензій моральних чи матеріальних немає, і перебував у стані афекту, тому не надав належну оцінку діям чоловіків.

Почитайте заяву нижче, хоча правоохоронці поки не підтверджують та не спростовують, що це фото оригінальної заяви ужгородця: 

Раніше Мukachevo.net повідомляло, що 4-х підозрюваних у викраденні людини в Ужгороді тримають у слідчому ізоляторі.

Коментарі

Я
ярослав

позичив кумови на тиждень1000$ -через місяць куме верни хоть 800 бо треба (йой нема) через два місяці -верни хоть 600 тай х-й с ним остальні не треба (йой перебач) через три місяці -бл.ть верни хоть 500 (НЕ ПИЛУЙ НА НЯ КУМЕ БО АЛЕ ПОТИХИ ТИ ВЕРТАВУ)

ДК
До Клим

Або йдуть повертати позичене, перед тим написавши заяву у міліцію. Ніби повертає позичене, а поліція "приймає" вас за вимагання чи грабіж! Так шо - обережно. Бо якшо хочеш мати ворога, позич йому грошей!

М
Мукачево

Правий сектор лохи яких чмирили де суть в о......ви типирь,ходять як бомжі чухнули з Закарпаття в Галичину галіму до бандери і карпатської січі най там порядки роблять уроди судьбою обіжені ваші право секторів ці ЛОХИ

R
RJR

БАРИГИ НАРКОМАНИ РЕКЕТИРИ ЧИСТІ СТАЛИ ЯК ОТКУПИЛИСЯ БЕЗРОБІТНІ

С
сусідка

Мені ся видить, шо сись ХОЛМС, туй май розумний чулувік.. Ун і писати знає.. і книжки читає.

К
Клим

Та й до бабки не ходи - гроші був винен і, напевно, морозився. Ось хлопці і вирішили по чоловічому поспілкуватися. Мені теж один м...к винен 1000 євро. Дев'ять місяців годує обіцянками. Допече, що теж викраду ... а на додачу наб'ю пику. Тому що цівілізованої розмови такі люди не розуміють.

Д«
До «до www”

Ты я вижу очень правильный? «Відстрілювати» ух какой умный, а ты знаешь что правосеки в тот день убили молодого парня, который был к тому же без оружия? Ты следи чуть что ты говоришь, ты же это говоришь не в открытую верно? Кто ты такой что б говорить здесь нужно «відстрілювати»? Ты очень прям правильно живешь? Умного в твоём комментарие я ничего не увидил, поэтому хватит поносить пустыми словами!

Ш
Шовгур

айбо туй хотів я м зазвідати , а як ото " перебував в стані АФЕКТА ?" тото под вліянієм сильно дєйствуйущих? ци на почві нервових зривів?

Ш
шніц

Правду хлопці мали молодці

ІГ
Інспектор Голубка )

Якщо вони вийдуть на волю, то ви ще раз підтверите той факт що ви не поліція а те саме "СМІТТЯ", яке було раніше. ШКОДА ВАС.

Т
тьотя

В новостях передали ,шо напевно він гроші довжен ,а не віддавав .Раз він пише шо перетензій не має ,значить так воноє !

ДW
до www!!!!

прально їх правосеки почали відстрілювати, але "вада яка в спайці із скотом "Блюком" цю тварь відбілила (дає їм кеш) ...а хлопці правильно робили, бо потвор треба ВІДСТРІЛЮВАТИ!!!!!!!!

ІГ
Інспектор Голубка )

Факт викрадення мав місце. Залякування фактично також можна було би довести.

ДВ
До Васек

Згоден. Хто не вплутувався у якусь халепу - того і викрадати не будуть. Чому тисячі людей, які мирно собі працюють та поживають чесно не мають таких проблем. Їх ніхто не викрадає і вони не впутуються у такі ситуації. Тому ведіть себе по чесному і про такі новини ви будете читати тільки в газетах.

Х
Холмс

Диктанти він писав в школі погано.... Хіба йому це надиктовували: 1. "Жодних претензій ВІД громадян не маю"... може диктували жодних претензій ДО громадян не маю..2. "Ці дії розцінюю, як непорозуміння ДО осіб"... мабуть диктуавали Ці дії розцінюю, як непорозуміння між мною та даними особами.. І щось беруть сумніви, що цей громадянин має такий багатий словниковий запас для використання термінів: стан афекту, в правовому полі...не надав належну оцінку.... Здається мені що на запитання пояснити що таке таке стан афекту, в даного громадянина наступит ступор думки.

В
васек

Скорее всего денег должен.

W
www

Закони в цій державі ,нажаль, пишуться для чесних людей , для бандюків ці закони до лампочки!... тому люди і тікають спочатку в інші міста і регіони, а потім і з держави... скоро і це бандитське бидло повиздихає тому, що кормити їх нікому буде , а була б нормальна держава , то жили б , правда в тюрьмі , там де їм і місце !

М
Максим

Пригрозили, зашугали та і все порішалося. Се Україна...

Н
Нагрузили

Нагрузили потерпевшого по повній,але як все устаканиться,пресануть іще круче чим перший раз,лох він і в Африці-лох!!!

Д
Дунді

М-да ,скоро сього січовика блюковці запужали .

Читайте також