Ужгородець перебігаючи дорогу, потрапив під колеса електроскутера (ФОТО)

7
6

Аварія трапилася на проспекті Свободи о 17:00 годині.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття зазначають, що водій Seev-citycoco їхав по правилам і не порушував їх. 

Але у мить, на дорогу вибіг чоловік, який і потрапив під колеса скутера.

На місце одразу було викликано слідчо-оперативну групу та швидку допомогу, яка і забрала травмованого пішохода.

— На жаль, багато містян мають негативну звичку – перебігати проїжджу частину в невстановлених місцях, часом навіть із дітьми. Ми хочемо, щоб громадяни зрозуміли, що це не заощаджує їхній час, а наражає на небезпеку та створює загрозу іншим учасникам дорожнього руху, - зазначають патрульні.

До слова, нещодавно на Тячівщині у ДТП травмувалася 15-річна дівчина


На правах реклами:

Якщо вам потрібен евакуатор, в тому числі для перевезення транспорту й вантажів у межах Європи, звертайтесь за контактами 0955797567 або 0982935707

Коментарі

Г
ГОРЕЦЬ

До Андрія!!! Я повністю з Тобою згідний!!! Сам катаюся на "словаку", і не збираюся переплачувати нашій "любимій" владі, бо вони собі так придумали. На свою машину заробив сам, поїхав в Австрію, пригнав і розмитнив в Словаччині - за 500євро+ страховка офіційна 130євро(разом - 3000євро). А платити 7-8тис. за таку машину на укр.номерах не збираюся. Правду кажеш: проблема не в номерах, а в тому хто за кермом(в тому числі за "кермом" Держави). А скулить той "ніщеброд гуканський", якому няньо купив КОРИТО(Ланоса або ВАЗ) за 7-8тис., а тепер дають йому максимум 2500$.

А
андрий..

до горець! як що ти викликаешь такси а воно приедет на евробляхе! ти шо не сядешь в цю машину ? Запомни одно. у мене заробиток такий що я не можу позволити купити нову машину у Романюкив. у мене из родичив немае никого щоб були директора на заводах або десь в при влади..и тому я купив на евробляхе себе машину . та пусть буде на монгольских номерах це моя . и я никому не винен! а якщо ти бухаешь .дурний чи неадекват наркоман .за рулем .то тоби нова машина на украинской регестрации не поможе!

(
(*_*)

В тому мiсцi перебiгають всi кому не лiнь. Там, бiля зупинки на Проспектi i в 50 метрах далi - бiля самого вокзалу. Нич дивного.

Г
ГОРЕЦЬ

Для ХАМа, що після мене писав: Я ж Тебе не ображав! А Твій "комент" показує рівень Твоєї культури.

В
Водило

Евробахи ми вже ледве витримуємо. А вже афробахи ні люди ,ні дороги не витримають

Г
ГОРЕЦЬ

Провірте реєстраційний номер у пішохода, можливо він ходить на "євробляхах". Хай ПІЛІЦІЯ подивиться у нього в "потаємних місцях", а ще й понюхає. Вони ж, ПІЛІЦІЯ, більше ні на що не здатні. ОДНИМ СЛОВОМ - СЕЛФІКИ!!! А всі проблеми у нас від "євроблях". ЦЕ ВЖЕ АПРІОРІ !!!

Читайте також