Ужгородець посеред ночі влаштував стрілянину з револьвера біля одного з магазинів

16
3

Інцидент трапився позавчора на вулиці Капушанській в Ужгороді.

Близько 4-ї години ночі біля магазину зявилася група невідомих, які перебували в стані алкогольного сп’яніння і поводили себе агресивно.

Коли охоронець магазину зробив їм зауваження, один із п’яних підійшов до припаркованого поруч мікроавтобуса, взяв із салону пістолет і зробив кілька пострілів у повітря. Потім він кинув зброю в салон авто і кудись пішов.

Правоохоронці встановили власника цього «Мерседеса Спрінтера» - це 30-річний житель Ужгорода, що проживає неподалік від місця пригоди.

Сам чоловік від дачі пояснень відмовився. З салону його «Мерседеса» поліцейські вилучили револьвер калібру 4 мм., в якому було 7 стріляних гільз та один патрон, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

З
Зіна

Понапиваєся і давай біду робити. Даколи не мож нормально в магазин пройти, ліс людей на дверях, геге-беге. В Америці власники нічних магазинів-кафешок ставлять полійцеським безплатну каву і булочки, би ті частіше приїжджали, і всяка шваль менше крутилась.

ДК
до Ковбоя

Револьвер калібру 4 мм. - це під патрон Флобера. Така зброя не заборонена і є у вільному продажі, безпідставно її вилучати не можна.

К
ковбой

Засунути йому у зад револьвер і пару раз прокрутити : "мушку" потім сам зточить.

Читайте також