Ужгородець продавав амфетамін

11
0

Вечірньої пори в одному з диско-клубів Іршави працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків за підтримки бійців спецпідрозділу «Беркут» викрили наркооборудку. 22-річний житель Ужгорода приїхав до Іршави, аби збути наркотик метамфетамін.

За пакетик із фольги з цим білим порошком наркоділок вторгував 800 гривень, однак заробленим таким чином грошам тішився недовго… Метамфетамін і гроші вилучено, за ст.307 ч.1 (збут наркотичних засобів) вирішується питання про порушення кримінальної справи.

 

Попався з метамфетаміном ще один ужгородець. Працівники ВБНОНу одержали оперативну інформацію щодо 23-річного жителя обласного центру. Вечірньої пори біля одного з барів міста міліціонери  зупинили іномарку під керуванням даного громадянина. В салоні правоохоронці виявили та вилучили пластмасову коробку в спортивній сумці. У коробці лежав шприц, наповнений 2,5 грамами метамфетаміну, а також 5 грамів марихуани. 
 
 Навідалися правоохоронці й в оселю 26-річного жителя обласного центру, де знайшли та вилучили два шприци з «ширкою» та півлітрову скляну пляшку з аналогічною речовиною. Зі слів господаря, це добро не його, а належить знайомому 32-річному ужгородцю. Чи це справді так, тепер з’ясовується.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також