Ужгородець протягом двох років гвалтував свою 12-річну доньку

11
13

Обставини жахливого злочину з'ясовують слідчі.

З заявою в Ужгородський райвідділ міліції звернулася жителька одного з сіл Ужгородського району. Жінка повідомила про те, що її 51-річний співмешканець упродовж двох останніх років гвалтує їхню 12-річну доньку.

В село прибула слідчо-оперативна група Ужгородського РВ УМВС. 51-річний горе-батько зізнався у мерзенному вчинку.

Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу. Дівчинці видано направлення на судмедекспертизу. 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області 

Коментарі

П
Прогон

Пидарюгу хай виебе в дупло коняка ще ампутувати член нассти врот козлу!!!

В
Василь

Читайте уважно: в статі пишеться, що жінка співмешканка, тобто не матір, може вона і не знала про збочення чоловіка, а дитина теж уже не мала, могла теж звернутися куди потрібно.

ЛГ
Ласло Гоголак

Та у вас є факти шо міліція ігнорує подібні випадки чи нема? Якшо нема то ви вибачте, пістопол..

R
rem

Я про те, що хто мобільний - не потрібно мати ілюзії і губити час - еммігруйте із цієї країни, бо тут уже деградація держави стрімко переростає у деградацію суспільства. 25 років краху - ще 125 років руїни попереду.

ЛГ
Ласло Гоголак

rem Як це руки не доходять? Є злочин і зразу є підозрюваний, тобто справа розкрита. Це ж плюс в статистику. Міліція з задоволенням береться за такі випадки, та й чисто по-людськи, не думаю шо менти можуть на ТАКЕ закривати очі. А якшо вам особисто відомі подібні випадки, то повідомляйте компетентні органи, дзвоніть на гарячу лінію МВС, різні там кол-центри,активістам дзвоніть, депутатам, повідомляйте громадські організації. Можете прямо зараз, тут повідомити, в коментарях, дату, час, адресу, прізвища підозрюваних.

R
rem

Одиничні випадки спливають. В Україні до таких проблем у правоохоронців та компетентних органів і руки не доходять. На справді держава і народ уже на такій стадії деградації, що із цієї ями вибратися вже практично не реально.

Л
лол

а ви уваги взагалі не звертаєте? про "матір" взагалі нічого не сказано, скоріше всього, сталося горе мати померла, або пішла, а той з горя начав педофілити, от і все...

Ш
ШОК

за такоє смертну казнь треба принимати.хоть років 5 будуть го мати де лем має дірку.урод.

7
777

Іроди,а не батьки!!!Одрізати йому х..й і псови дати а матір у псіхушку

Т
тячивець

ці всі історії як під копірку скоріше що горе матір найшла нового спонсора і тоді почала використовувати дочку

НЗ
на зону

Посадить на зоне долго не протянет! Там таких (любят)....

ЛГ
Ласло Гоголак

Капєц..

А
АЛЕКС

ПЕРВОЕ КУДА МАТЬ СМОТРЕЛА? И ВТОРОЕ ОТКУДА ОНА ЗНАЛА ЧТО В ТЕЧЕНИЕ 2 ЛЕТ? ЗНАЧИТ ОНА БЫЛА В КУРСЕ ВСЕГО! ПОСАДИТЬ ОБОХ ИЛИ МАТЬ ЛЕШИТЬ РОДИТЕЛЬСКИХ ПРАВ ПУСКАЙ РОДСТВЕННИКИ ЗАБЕРУТ ДЕВЧОНКУ К СЕБЕ С ТАКИМИ РОДИТЕЛЯМИ НОРМАЛЬНЫЙ РЕБЁНОК НЕ ВЫРАСТИТ! ОТЦА ПОСАДИТЬ НА ПРИЖИЗНЕННО ЗА ТАКОЕ!

Читайте також