Ужгородець Руслан Марич став чемпіоном України з хортингу (ФОТО)

14
6

18 -ти річний Руслан Марич зайняв перше місце серед дорослих у напівважкій вазі 82-90 кг.

Хортинг - це повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні, який базується на принципах спортивної підготовки як багаторічний, цілорічний, спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів;

Його назва має історичну основу пов'язану із Козацтвом а саме з Україною.

Фото Михайло Куцкір

Коментарі

ЮЗ
Юрий Златкин

Кто писал комментарий от моего имени-это полный бред и маразм, этот человек трусливый самозванец.Никогда в жизни я подобного не написал, а тем более не приводил сравнение спорта,а именно: БОРЬБУ(любого вида)с алкогольными напитками,я бы никогда бы не занимался борьбой,не открывал бы залы для занятий спорта!!!Хотел бы я посмотреть на этого "мастера спорта"-самозванца, на это -подобие шакала!Я вижу у людей уже нет ничего святого, только жалкая трусость и подлость! Желаю всем красивых побед и поздравляю победителей на чемпионате Украины по хортингу!!!

Х
Хортингистам

Златкін завжди був грекоримським і вольним борцем. І боровся він в хортингу по правилам борьби. А товариш Васько ЗЕЛЕНИЙ в загалі до видів спорту немає відношення (тільки афганець як і патріарх Єрьоменко), який лим капусту косить з атестацій та змагань. НЕ МУТІТь воду хортингісти. І ринг вам не поможе. Почитайте біографію Єрьоменка і скандали з кіокушинканом з якогого його виперли, і розвиток взагалі бойових мистецтв в Закарпатті і в Україні. Тоді будете менще пригати чи повзати по рингові і тішитися своїми купленими званнями майстрів спорту. Доречі хорошу книгу про розвиток спорту Закарпаття написав кандидат наук з Ужну Тарасюк. Почитайте та заткнітся з своєю 0.5 хортицею . Доречі вже скільки у вас кандидатів наук? у вас же всі спортсмени науковці дисертації пишуть. Ліплять до козаків хортинг а він не ліпиться, клей наверно не той , чи мозг по рингу від хортиці гуляє

Т
Тібі

Златкін Юра ніколи не написав би подібний бред , так як його вихованці борці теж чемпіони в даному виді спорту

ЗЮ
Златкин Юра, мастер спорта.

"хортинг" это АФЁРА одного человека, ничего не имеющего со спортом. Попросту аферист, чтобы заработать деньги на ЛОХАХ, придумал "хортинг". Чтобы понятней было, поясню - есть водка, шампанское, пиво, вино, которые если смешать в одном тазике образують новый напиток без названия просто -ПОЙЛО, которые тоже содержит алкоголь. Так и "хортинг" замесили-смешав все единоборства - НИЧЕГО НОВОГО НЕ ДОБАВИВ и получили украинскую "порнографию". ОТКУДА у козаков - борьба, когда они только бухали, убивали и грабили.

ДМ
до Маразм крепчаєт

а шо тобы оліню не любиться , виходи на ринг , я тти покажу шо такоє хортиг , воїн дивана

МК
Маразм крепчаєт

Козаки ніколи хортингом не займались і немає він ніякого історичної основи (козаки тут непрічом). Хортинг це бізнес проект Ерьоменка. Крім України хортинга нема ні в одній країні світу. Це Українське ноухау. Так до козаків можна прирівняти і шаолінських монахів вони тоже лисі бігали і тоже багато бьются і у деяких оселедець на голові.

Читайте також