Ужгородець скоїв ДТП на краденому Опелі (ФОТО)

10
0

Ситуація з крадіжками автотранспорту в Закарпатській області хоча й перебуває під контролем міліції, проте час від часу такі злочини трапляються. Причому нерідко крадіжки стаються з вини самих безпечних власників машин.

Так, днями в Ужгородське міське управління міліції звернувся 26-річний місцевий житель, повідомивши: зник його 6-річний автомобіль "Опель-Астра", припаркований на подвір’ї перед будинком. Орієнтування щодо вкраденої іномарки відразу надіслали усім постам ДАІ.

І ось один із нарядів ДПС, у складі інспекторів Василя Цогли та Романа Дьордяя, запримітив неподалік Чопа схожий за описом “Опель” сталевого кольору. Авто рухалося їм назустріч, у бік Чопа, але коли патрульна машина розвернулася і почала переслідувати його, водій іномарки поїхав швидше. Вочевидь, сподівався уникнути зустрічі з правоохоронцями, але не впорався з керуванням і врізався у металевий парапет, що уздовж траси. Як з’ясується пізніше, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За кермом краденого “Опеля” перебував 43-річний ужгородець Анатолій. Чоловік цей має за плечима вже кілька судимостей, зокрема і за скоєння угонів авто. Міліціонери надягнули на водія наручники і посадили у службове авто. У салоні “Астри” перебували ще два пасажири: 51-річний чоловік та 43-річна жінка, жителі обласного центру. Їх, як і водія, теж доставили в міське управління міліції. Сам “Опель” відправили на штрафний майданчик міліції.

Невдовзі стали відомі обставини, за яких викрали іномарку. Виявляється, її власник, перебуваючи у “звеселяючому” стані, ліг спати, забувши зачинити двері своєї квартири. Цим і скористалися викрадачі (вочевидь, вони були знайомі з потерпілим). Зайшовши тихцем в помешкання, зловмисники викрали ключі від машини, далі завели її і поїхали...

Обставини справи повинно з’ясувати слідство.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також