Ужгородець став лауреатом Другої премії Президентського фонду Леоніда Кучми

6
0

17 червня Інститут стратегічних оцінок (ІСО) при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка (КНУ) провів конкурс, присвячений 20-річчю Незалежності України, на тему: «Україна: 20 років державотворення», учасниками якого стали студенти вищих навчальних закладів різних рівнів акредитації, молодь віком від 16 до 25 років.

Організатори конкурсу ставили собі за мету вивчити відношення молоді до 20-ї річниці Незалежності України, знання та оцінку молодими громадянами результатів державотворення, суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації, їх бачення подальшого розвитку держави.

У конкурсі взяли участь 1100 студентів зі 119 університетів усіх регіонів країни. Участь у цьому заході взяв і студент-економіст І курсу Карпатського університету імені Августина Волошина Едуард Павлович Шимко, який став лауреатом Другої премії, набравши в сумі 142 бали і зайнявши 17 місце серед 43 лауреатів.

Як відомо, КаУ входить до складу Духовно-навчально-наукового комплексу Української Православної Церкви та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України: «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина».

Призи студентам-переможцям (їх близько 100 із 65 університетів) вручили президент України 1991–2004 рр. Леонід Кучма та ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка професор Леонід Губерський.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також