Ужгородець створює для дітей унікальний конструктор з картону (ВІДЕО)

5
8

Величезне дзеркало для фотографування і друку світлин та 3Д розвиваючий конструктор з картону для дітей. Ужгородець створює функціональні речі аналогів яким немає далеко за межами області.

Комп'ютерна програма розділяє деталі на "слайси" різної величини і нумерує їх, а за ескізом починає працювати техніка. А точніше лазерний станок, який вирізає до 3,5 тисяч деталей на день.

Тобто максимум 3 десятки готових конструкцій. Ці деталі залишається розфасувати та скласти у коробки з усіма атрибутами, у наборі клей, направляючі на які нанизуються деталі і до 2 сотень кілець картону.

Більше про цікавий конструкТор дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

ДН
До нижнього

Ти не лакоку-клоака, як i вся краiнахохляндiя. Залиш cвiй номер.тел i я покажу тобi, що я виробляю ! Вамдебiлам в говориться , що саму iдею вiн вкрав, а не придумав , крапка !!!! До чого тут заздрiсть? Це констатацiя факту ! Наприклад :Ти напиши , що тилох, i Ти придумав велосипед !! Яка буде реакцiя в нормальноi людини ?!

Л
Лакоку

А що виробляєте ви? P.S.Заздріть мовчки)

Л
Лакокоо

Для чого патентувати? Такий принцип пазлiв в бiлому свiтi продаеться, близько 15 рокiв тому ! Тiльки ,я, бачив пласмасову версiю !тому трохи най попуститься « винахiдник «!

М
Молодець!

Приємно дуже бачити, що хтось щось іще й виробляє, а не лиш перепродує турецьке чи китайське.Та й виробляє власні розробки.Сподіваюся, що свої винаходи він запатентував.

С
Сергій

Де можна замовити такі пазли?

Р
робот

невже в нас є гарні новини

С
Сергій

Молодець!

Ю
ю

Приємно бачити інженерів-механіків не тільки ювелірами, а й розробниками конструкторів...

Читайте також