Ужгородець у калюжі знайшов 95 патронів до Калашникова

13
0

На одній з вулиць Ужгорода міліціонери помітили чоловіка, який збирав щось з калюжі. 30-річний ужгородець запевняє, що знайшов там аж 95 патронів калібру 7,62 мм. Чи це справді так, і звідки взялись на вулиці бойові набої, з?ясовують правоохоронці.

Вчора близько 11-ї години працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції на вул.М.Заньковецької в Ужгороді помітили  чоловіка, який щось збирав у картонну коробку.

Як з′ясувалося, то були 95 патронів калібру 7,62 мм. до автомата Калашникова. Як розповів сам 30-річний ужгородець, патрони він помітив у калюжі й вирішив їх зібрати, аби потім віднести в міліцію.

95 патронів правоохоронці вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Слідчим відділом  Ужгородського міськвідділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Слідство має встановити походження патронів, пише Ужгородський МВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також