Ужгородець в очікуванні закордонного паспорту встановив намет (ФОТОФАКТ)

7
3

Ось така світлина з'явилася сьогодні у соціальній мережі Фейсбук.

Можна здогадатися, що черги за закондонним паспортом настільки великі, що  стояти в них не реально. За чей час можна й виспатися не "відходячи від каси", що і зробив ужгородець =)

Дивітсья також: 

Міфи безвізу: як довести прикордоннику мету поїздки та скільки відмов у в’їзді чекати

Міфи безвізу: з 11 червня старі візи залишаться чинними, але переваги на кордоні не дадуть

Коментарі

П
Пітьо

А во за Африку іщи шось поганоє говорите, скоро ся побратаєме!

ДО
до останнього

там іщи не всі такси написані, наживаються хуже чим при Янковичу, доскакалися, шкода покалічених людей незашто., щоб жити стало намного гірше та і корупція огов яка.

2
223

почав я хворіти на жаль .поїхали в Ніредьгазу щоб донька дала мені прописку... прийшли в "Рай раду" так скажім..отримали номерок ...черги не було майже...почекав 20 хв на табло з'явився мій номер..вони заповнили дві анкети підписала донька (ніяких справок .що ця справка дійсна, що ще і нотаріус завірив) всі дані у базі.....ще 5 хвилин не пройло я маю на руках пластикову картку __прописку даром...Кажу доньці а паспорт можно ? загально гражданський (szemelyi igazolvany) взяли ми знову номерок і треба було чекати майже хв 40 помішала обідня перерва..підійшов наш час іду до оператора каже що не ма мене в базі, показую свіжу прописку просить пробачення і робить паспорт..якщо біометричний то чекати 7 днів ..якщо ні то пів години і то все безплатно бо паспорти є власністю країни ..зробив біометричний з яким можу їхати по ЄС без загран паспорта.. Слава окраїні!!!!!! Жалко за хероїв....!!!!

Читайте також