Ужгородець Віктор Папп окрім музики цікавиться фізикою і шахами

25
0

За 6 років занять вокалом вихованець продюсерського центру обласного ПАДІЮНу встиг навіть записати свій диск.

Вокал, танці, шахи, фізика й іноземні мови – і це не повний список захоплень  молодого ужгородця, якого полюбила уся країна. Вокалом у ПАДІЮНі  Віктор займається з 6 років, за цей час хлопчик взяв участь у величезній кількості різноманітних конкурсів. 

Викладач вокалу Лариса Іванова про учня говорить із захопленням: «У Віктора дуже хороші природні дані,  правильне дихання діафрагмою, він має чудовий музичний слух. Окрім цього він навідмінно навчається в угорсько мовній гімназії, цікавиться фізикою, вивчає іноземні мови і досягнув успіху у шахах. Співає він кількома мовами, йому достатньо назвати ім’я виконавця, і він сам шукає його пісні, прослуховує, обирає щось для себе.

Його не треба зацікавлювати, він робить усе сам. Це дивовижна і неординарна дитина, навіть дитиною його не можна назвати, адже він поводиться і спілкується на будь-які теми, як доросла людина. У ньому відсутня дитячість, він вже сформована особистість. Співає він різними мовами, у нього дуже добре виходить, не має жодного невірного акценту, і це незважаючи на те, що навчається він угорською мовою».

До слова, у музичній школі юнак не навчався, однак останній рік він займається грою на фортепіано, навчає його бабуся, і виходить у нього все чудово.

Хлопець є переможцем багатьох співочих конкурсів і фестивалів, одна з останніх перемог  – 1 місце на національному конкурсі «Крок до зірок».

«Голос. Діти» для Віктора став кроком вперед, зауважує його педагог Лариса Іванова. Однак прохідного квитка до наступного етапу шоу Віктор так і не отримав. Жоден із зіркових тренерів проекту не повернулися до хлопця і не взяли його до себе в команду. Але, як зізналися після виступу хлопця – пошкодували що втратили такого талановитого учасника.

Тим не менше прихильники співу Віктора Паппа можуть побачити хлопця на фінальному концерті вокального шоу. Для того аби хлопчина ще раз заспівав на сцені «Голос.Діти» та отримав спеціальний приз від телеканалу потрібно підтримати його на офіційному сайті.

Голосувати за нашого земляка можна до наступного випуску програми, яка відбудеться у неділю 2 грудня.    

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також