Ужгородець вкрав 10 шоколадок

7
0

Крадіжки з супермаркетів нині далеко не рідкість. Певна категорія громадян спеціалізується на таких злочинах, не знаючи, що за обстановкою в супермаркетах пильно слідкує охорона та відеокамери… Про злодіїв охоронці оперативно повідомляють в міліцію й тих затримують, як мовиться, на гарячому.

 

От і з одного з ужгородських супермаркетів ранковий відвідувач викрав днями, «забувши» розрахуватися за придбаний товар, десять шоколадок на суму 128 гривень. Сховав крадене під куртку й пішов собі, не підозрюючи про те, що «засвітився» в об’єктиві відеокамери спостереження. Про крадіжку охоронці магазину повідомили в міліцію й невдовзі крадія вирахував та затримав наряд Державної служби охорони, що першим прибув на виклик. До справи залучилися також дільничні інспектори.
 
«Шоколадним» злодієм виявився 48-річний житель Ужгорода. Речовий доказ—крадені шоколадки вилучено. За ст.185 ч.1 ККУ вирішується питання про порушення кримінальної справи.
 
Того ж дня ввечері наряд патрульної служби перестрів на вулиці Ужгорода чотирьох смаглявців, які тягнули щось важке у мішках. Як з’ясувалося, молодики переносили близько двохсот кілограм металобрухту, походження якого правоохоронцям пояснити не змогли. Найімовірніше, десь украли, аби здати на металобрухт…
 
Інший житель Ужгорода звернувся в міліцію з заявою про крадіжку зі свого підвалу насоса для підкачки води. Злодіїв вирахували та затримали дільничні: ними виявилися два жителі міста віком 23 та 28 років. Крадений насос вилучено, за ст.185 ч.3 ККУ (крадіжка з проникненням у приміщення) стосовно затриманих порушено кримінальну справу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також