Ужгородець влаштував вдома наркопритон (ФОТО)

12
0

Ужгородські міліціонери припинили злочинну діяльність 27-річного раніше судимого місцевого мешканця, який влаштував в батьківській квартирі по вулиці Минайській наркопритон.

Вчора, о 16.30, в рамках операції «Візит» дільничні інспектори міліції Ужгородського міськвідділу в присутності понятих та за добровільною згорою 58-річного власника помешкання провели огляд квартири по вулиці Минайській в Ужгороді. Було встановлено, що його син влаштував в батьківській квартирі наркоманський притон. Молодик, нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де провів кілька років за розбійний напад.

На кухні, було виявлено та вилучено – три склянні пляшечки із залишками речовини сірого кольору ємністю 20 грам, медичний шприц ємкістю 20 міліграм наповнений речовиною рожевого кольору, медичний шприц ємкістю 5 міліграм із залишками речовини сірого кольору, одну склянну пляшку наповнену речовиною рожевого кольору з різким запахом нафтопродуктів та склянну пляшку з надписом «Мурашина кислота».

Всі предмети і речовини в присутності понятих було вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Відносно правопорушника розпочато кримінальне провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі. Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини події, пише Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також