Ужгородець виборов перемогу на турнірі зі швидкісного бадмінтону у Словаччині

9
0

28-29 березня, у Словаччині успішно пройшов турнір із серії Speedminton Masters 2015. Змагання проходили в красивому місті Банська Бистриця (самі корінні жителі називають його серцем Словаччини).

Прийняв рав спортсменів новий тенісний центр, в якому організатори розмістили дев'ять кортів. За 10 комплектів медалей виявили бажання боротися 110 учасників з 18 країн і організатори прогнозували матчі високого класу, пише speedbadminton.com.ua.

Україну на турнірі представляли Михайло Мандрик та Альона Затварська, якій, на жаль, не так пощастило, як Міші - у відкритій жіночій категорії їй не вдалося вийти з групи. Також українська пара не змогла пройти перше коло в категорії мікс - німець Патрік Шуселлер і словачка Нікола Барякова виявилися сильнішими.

Але всі невдачі повністю компенсував Михайло Мандрик. У чоловічій категорії він без проблем виходить з групи і через три кола у фіналі його зустрічає представник Швеції Мелькер Екберг, у якого, варто зазначити, якраз був день народження. І український спортсмен не залишився в боргу - три сети гарної гри і переможний волан були подаровані шведу.

З цим виграним турніром серії Speedminton Masters 2015 Михайло зміцнив свою позицію на першому місці у світовому рейтингу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також