Ужгородець збував наркотики біля супермаркету (ФОТО)

5
0

Щоб заробляти чималі гроші, наркоділки постійно вдосконалюють технології виготовлення наркотичних препаратів. Візьмемо ту ж марихуану. Вирощене традиційним способом зілля дедалі частіше витісняють з ринку штучно культивовані у спеціальних лабораторіях рослини. Новий канабіс за своїми властивостями є набагато сильнішим, а відповідно--дорожчим і небезпечнішим. У народі його ще називають «гідропоніка».

І ось днями працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Закарпатській області отримали оперативну інформацію про реалізацію цього наркотика.

Збутником наркоти виявився 43-річний ужгородець Василь. За ним встановили невидимий контроль, а згодом міліціонери довідалися і про місце та час реалізації наркотиків. Було вирішено затримувати наркоділків на гарячому. Для успішного проведення операції задіяли бійців спецпідрозділу “Беркут”.

...В обумовлений час біля одного із супермаркетів у центрі Ужгорода до Василя підійшло двоє осіб. Переговоривши з клієнтами, продавець дістав з кишені пакетик із зеленою речовиною, а молодики--гроші. Тільки-но оборудка завершилася, як всі троє зловмисників опинилися в тісному кільці правоохоронців. Про втечу годі було й думати. Під час затримання в учасників оборудки вилучили 100 грамів марихуани та 5800 гривень. Але це ще не все. В ході огляду помешкання Василя працівники міліції виявили та вилучили ще кілограм цього наркотику. За цінами чорного ринку вартість вилученого становить понад 100 тисяч гривень.

-- Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 307 (ч.3) ККУ-- «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів», -- розповідає начальник ГУМВС України в Закарпатській області полковник міліції Віктор Русин. – Термін покарання за цією статтею – від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі розпочато слідство, котре повинно встановити канали надходження цього дурман-зілля на терена нашої держави. Є сподівання, що суд дасть найближчим часом санкцію на арешт затриманого.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також