Ужгородець зустрів у супермакеті грубого пацюка, який рухався до м’ясного відділу (ВІДЕО)

8
10

Житель обласного центру зняв усе на відео та переповів як усе було, розмістивши все у спільноті Підслухано Ужгород у Вк.

– Сегодня 11.08. 2015 в супермаркете "ВЕЛМАРТ" я встретил огромную крысу. Она через весь зал, ровно в 22:00, целенаправленно – прячась двигалась к прилавкам с мясом. Это реально огромная крыса. По ней было видно что она знает что она делает. Я думаю они там главные, по крайней мере ночью".

Дивимося відео.

Коментарі

Р
ролр

люди де ви бачили чистий супермаркет?у всих проблеми э

Z
Zoltan

А в Ужгороде в Барве поселились воробьи. Они ничем не лучше крыс: какают куда хотят, едат из продуктов, разносят инфекции. Вопрос: куда смотрит вообще санепидемстанция? Наверное в свой карман!

П
покупатель

я тоже видел одну крысу в Берегово в вопаке в центре города

ПR
Пецька Roshen

До Машки і Дюрія А Ви навірно працівники цього супермаркету, вать "компетентні" менеджери з нього раз такоє пишете. Це факт, від нього не утікнути і плюс це вже не вперше. Я думаю коли пацкун бігать по магазину, то в нормальних людей виникають приблазно такі самі думки як в автора відео, а не такі як у Вас з "переводом стрілок" на інші супермаркети.

М
Маша

Лучше зайдите в Сврерленд, очень многие из продуктов вообще просроченные. Ай,забыла,вас же Барва финансирует, чтоб вы занимались антирекламой)

В
Водій

Вчора, близько 22:30, два величезні паки стояли на дорозі в с.Барвінок!

Д
Дюрі

Оператор з вопака? майже і поцканя із собов приніс?! "случайно" знімав відео у велмарті? Тролять велмарт бо цінами давить?

М
Михайло

А у Вопаку на Білочці по ковбасі лізають таракани!!!

У
ужгородка

Дуже хвалений ВЕЛМАРТ!!! З низькими цінами!!!

П
про100

Iз ниi фарш изроблять!!!!

Читайте також