Ужгородка Ангеліна Моняк виграла свою першу дуель на Голосі Країни

12
3

Юне дарування, співачка-самоучка з Ужгорода крокує далі до звання кращого голосу країни.

Тренер Валерія вирішила, що першим суперником Ангеліни Моняк буде Ярослав Радіоненко, з не менш унікальним голосом, ніж в ужгородки, але куди з екстравантнішим образом андрогіна (істота давньогрецької філософії, яка поєднувала у собі чоловіче та жіноче начала).

Під час репетиції Ангеліна дала зрозуміти Ярославові, що серйозно налаштована на перемогу. "У неї перевага, бо вона дівчина, гарна дівчина, яка гарно співає", - зауважив Ярослав. Поза тим, перед виходом на сцену ужгородка не приховувала хвилювання.

Суперники виконували Habanera з опери Кармен, яку всі присутні в залі слухали затамувавши подих і аплодували опісля стоячи.

Ангеліна вийшла на ринг у шикарному чорному платті з відкритим верхом і буквально загнала у кут суперника.

Журі також висловило свій захват виступом, але все ж більше компліментів та голосів отримала Ангеліна.

"Ангеліно, так не прийнято: треба або гарно співати, або бути гарною, - звернувся до співачки Олег Скрипка. - Навіть якби ви не вміли співати, то я віддав би свій голос вам всерівно".

Не приховувала захоплення співом ужгородки й Діана Арбеніна та Олександр Пономарьов, хоча останній порадив позайматися з професійним тренером. Ну і нарешті Валерія подякувала Ангеліні за те, що дослухалися до її порад, які тренер дала під час підготовки виступу та дещо розкритикувала Ярослава.

Отже, далі йде Ангеліна, і вже наступного разу співатиме у прямому ефірі.

Коментарі

Я
яяя

Золота так тримати..!!!!

A
Apple

+ 1000

І
ігор

молодчинка !!!!

Читайте також