Ужгородка Ангеліна Моняк змусила повернутися усіх 4-ох тренерів «Голосу Країни» (ВІДЕО)

5
6

Спів дівчини на вчорашньому ефірі зачарував і журі, і глядачів, і навіть продюсера шоу Костянтина Меладзе.

20-річна Ангеліна навчається Ужгородському національному університеті на журналіста, хоча змалку мріяла стати співачкою.

Вокалу ніхто дівчину не вчив, а батьки ніколи не розуміли бажання дівчини стати артисткою. Після двох років навчання дівчина все ж вирішила втілити свою мрію та почала займатися вокалом, через з батьками в неї виникли «скандали», особливо з батьком. Але зараз батьки всіляко підтримують починання Ангеліни.

Коментарі

Я
Яна

Для Кароліни. За Ангеліну всі наші студенти радіють. Вона дійсно є дуже талановитою. закид був в сторону преси: навіщо передавати київську інформацію, не перевіривши її вдома.

К
Кароліна

Для Яни! Треба радіти за свою талановиту землячку ,а не вишукувати уже якісь сумніви.Дівчина має талант від Бога,де б вона не навчалася. РЕСПЕКТ АНГЕЛІНЦІ!!!

Я
Яна

Навіщо подавати неперевірену інформацію. Дівчина навчається в Ужгородському музучилищі на 3 курсі і займається саме вокалом. І дійсно є талановитою. Але не є самоуком.

X
XXX

+ 500

В
Василько

красунечка

К
Кароліна

Це відкриття для нашого Закарпаття.Це Боже чудо.Божий дар!Чотири -так- від жюрі -це фурор.Молодчинка Ангелінка! Закарпатці треба усіляко падтримувати нашу славну землячку.За Василем Козарем на арену виходить Ангелінка! Недарма наша Срібна земля багата на таланти, а ще такі як Василько Козарь,а тепер нова зірочка засяяла Ангелінка Моняк.Щасти тобі Ангелінко у слідуючих турах.Мукачево та усе Закарпаття буде тебе підтримувати та переживати.Перше враження від тебе неперевершене!

Читайте також