Ужгородка Юлія Гомбош стала абсолютною чемпіонкою України з бодіфітнесу (ФОТО, ВІДЕО)

36
12

Вчора, 28 жовтня у Мистецькому залі університету Коцюбинського, що у Вінниці, стартував Чемпіонат України з фітнесу і бодібілдингу.

За медалі боролися у кількох номінаціях: «жінки фітнес», «жінки бодіфітнес», «жінки велес-бікіні», «чоловіки класичний бодібілдинг». Серед учасників була і ужгородка, яка виборола на змаганнях звання абсолютної чемпіонки України з бодіфітнесу. Тренер — Олександр Лапін.

— Я абсолютна чемпіонка України, - поділяилась перемогою Юлія Гомбош у себе на сторінці у Фейсбук та додала світлини:

До речі, незодавно Юлія Гомбош стала переможицею у своїй категорії “бодіфітнес до 163 см”, а відтак здобула “абсолютку” Чемпіонату Києва з бодібілдингу та фітнесу в категорії “бодіфітнес”.

Коментарі

T
TpoL

Фу! То уже не дівчина, а біомаса! У нормального мужика на такоє не встане тільки у мужика з відхиленням встане.

А
Аматор

Д1вчата класн1. Юля супер!!! РЕСПЕКТ

С
Свалявець

Наша мадярочка правду має. Та без гриму ця жона виглядає гарною підтягнутою тілом жінкою. Грим і обезводнення для більшого рельєфу. Профани кідь не розбираєтесь- не коментуйте

VE
Vankdorf Eisel

Та боді фітнес ще нормально, там без хімії мош жінкам обійтися, Юля молодець! от жіночий бодібілдинг то ужас!

ДЧ
До читача вiд Вариша

Дурню, пуйди поникай на ниi у спортзалi, чи коли она не виступае на чемпiонатi. Я ii часто вижу у життi, а ти, шоби так говорити? То баба бомба, форми отпад, перший бись знакомитися побiг. А то ви усi туй такi знатоки шо аж дух перехоплюе, но зато про пудготовку тiла до чемпiоната i саму презентацiю шось не задумуетеся. Вам лиш би про хiмiю поговорити, лежачи на диванi 24 часи в сутки, з пивом, сигаретов, тай пильминями на крайови.

ДВ
До Вариша від читача

Слухай, ніяке «черево» і «задниця» не звисає!!! Просто є дійсно гарні дівчата із гарними формами, а це уродливі і не привабливі!!! Пережерлися чоловічих гормонів... Хто би таке хотів у ліжко?! Майже лише ідіот точно такий, хоча мені здається від тої хімії, яку вони жруть даже пропадає бажання сексом займатися. Уродство з себе зробили.

В
Вариш

до Мадярки, а шо в тебе гарного? Задниця яка даже з унiтаза звисае до пола, коли сiдаеш чи черево, яке мiшае обув завязати? Тоже минi, суддi найшлися.

М
Мадярка

До вариш це хіба гарно,просто ужассс якийс. Нетреба із себе робити уродів

В
Вариш

Юлька-молодчина! А вонякам, ниженаписавшим коменти-ви,воняки, встаньте з дивана та пробіжіть хоть 500 метрів.

Ч
Читач

Блювати хочу. Шо туй файного? Фуууу...

М
мукачівець

гермафродит якийсь..ОНО..

Ш
Шварц-мебель

Ужас...

Читайте також