Ужгородка ледь не збила дівчину на пішохідному переході (ВІДЕО)

12
8

Днями, кореспондент дорожнього спецконтролю в Ужгороді зняв на відео як жінка на авто ледь не збила дівчину на пішохідному переході.

Пригода сталася на вулиці Грушевського, там жінка-водій на авто марки "Шеволе Авео" не зупинилась перед пішохідним переходом, де саме і йшла дівчина. Далі на відео:

Коментарі

М
Місний

Приїжджий буде повзти на стрьомі, а наші будуть йому сигналити ай обганяти: пак шо так помалі їдеш!

М
Михайло

Прошу вибачення, там знак з іншої сторони вулиці є, не побачив через якість відео, ну а з цього боку не видно. Про знак знають жителі міста, а як щодо приїзжих? Де ДАІ і дорожна служба? Чому не працюють? Так Щадею на фейсбуку хвалився, що в ночі зебри малюють, знаки ставлять!

ТС
Таксі сьте визивали?

Се опасной місто, постоянно треба боти на чеку, бо із-за маршрутки люди виходять і нараз хочуть перебігти дорогу, ліпше лишній раз убрати ногу з газа.

ДК
До коментарів

Там був, є, та буде переход! В ДАІ є так званий "план" де вказано що там знаходиться пішохідний перехід, але... знака зі сторони автора не видно так як він за ялинкою, з іншого боку видно знак. Зебра тупо вицвіла і якщо правильно пам'ятаю то там в прошлому році малювали нову зебру... Хто винуватий? Звісно водій автомобіля. Чому водій - тому що пішохід все прав і не важно чи там є перехід чи нема його. Але пішоходи тупо камікадзе, б**ть та подивися ти вліво, чи пропускає тебе чи нє!!!

O
Oleg

знак пеш переход есть,но закрыт деревом,зебры нет-виновник-ДАI

М
Михайло

Там не має ніякого переходу! Водій з регістратором сліпий чи як. Ще й зупинився на світофорі розуму повчити жінку. Пішоходи явно порушили ПДР.

A
ASX

Є там перехід, місцеві знають по пам'яті. А так зебра вицвіла, і знак сховався за деревом (на 22-й секунді видно, справа на стовпі). Цікаво, як такі деталі можна потрактувати в суді. По відео: і пішохід, і водій обоє неуважні. Одне не дивиться за машиною, інше не дивиться за пішоходом. Зверніть увагу на дівчинку в чорному, та перечекала. Водій-реєстратор, здається, з тих, що спеціально їздять по місту з камерою, аби зняти якийсь треш для Youtube. Ну типу "ах, дивіться, як мене підрізали, от баран, номер такий-то..." Пішоходам. Не завжди є можливість різко і вчасно пригальмувати (особливо, коли на задньому бампері за півметра висить якийсь вася на словацьких номерах), тому сім разів подивись, а потім переходь. Ну посадять за законом водія, а тобі поламаному або взагалі мертвому легше буде?

Ю
Юра

де там переход?такі пішоходи ..камікадзе..шукають біду людям.а козел який купив регістратор най собі очки купить.права купив і дві сплошні неспознає мудак.якшо хтось знає водія або номер машини.пишіть у коментаріях.обовязково відповість позакону.

Читайте також