Ужгородка має шанс представити Україну на Дитячому Євробаченні

13
0

Голосуйте за землячку!

Цієї неділі, о 21.00 на Першому національному каналі транслюватимуть фінал українського відбіркового туру `Дитячого Євробачення 2009`. Західну Україну у фіналі представляє 10-річна ужгородська виконавиця Даніела Якобчук. 

Переможця обиратимуть за балами від членів журі та за кількістю смс-повідомлень на підтримку конкурсантів. Тому родичі та викладачі Даніели звертаються до усіх закарпатців з проханням підтримати свою землячку, взявши участь у смс-голосуванні.

Даніела виконуватиме `Пісню Сріберної Землі`, яку створила у співпраці з композиторкою та авторкою пісень Яною Садварі. У композиції є вкраплення чардашу, щоб презентувати глядачам елемент культуру нашого краю. 
Ужгородка — наймолодша учасниця конкурсу. Вона вчиться в НВК `Веселка` та в ужгородській дитячій музичній школі № 1 ім. П.І. Чайковського. `Я брала участь у конкурсі `Нова хвиля`, де зайняла 5 місце. Члени журі `Нової хвилі` і запросили мене на відбір до `Дитячого Євробачення`. Ми встигли зареєструватися в останні дні`, — розповіла юна співачка. Вона також сказала, що окрім занять музикою (займається вокалом більше 4 років) полюбляє малювати, грає на скрипці та фортепіано. Дівчинка виконує пісні 6 мовами (латинською, угорською, словацькою, англійською, українською та російською).

Упродовж останнього року Даніела Якобчук отримала перші місця на 5 (!) міжнародних конкурсах.


 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також