Ужгородка склала ЗНО з англійської мови на 200 балів (ВІДЕО)

8
26

Дівчина Анастасія Лендьел навчалась у ?Лінгвістичній гімназії ім. Тараса Шевченка.

Як пише Суспільне Закарпаття, англійська мова не єдиний предмет з високим балом ЗНО, з математики дівчина набрала 187 балів, біології 198, а української мови та літератури 195.

Анастасія Лендьел розповідає, що до здачі ЗНО готувалась з репетиторами.

Нагадаємо, мукачівець отримав 200 балів із ЗНО з історії України.

Більше дивіться у сюжеті від Суспільне Закарпаття:



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Л
лоці

освіта без виховання, се золота каріка у рилові свині. Много типирь мають освіту, а виховання (у тому числі виховану любов до матері, країни народження, оточуючих) ньит.

ДН
До нижньоi овечки

За кордоном , як i тут дiева мова тiльки одна-це грошi !!! А все iнше це понти для бiдних!!!

М
Марія

Зараз без англійської нікуди. Навіть коли їдеш просто туристом закордон, то також виручає. Для багатьох країн це норма, знати добре міжнародний язик

ДН
До нижнього допису

Своїй донечці кажу це систематично . "Погрожує" мені ))) Я стою на своєму . Поталанило - намагайся залишитися в цивілізації. Тут все про€бано

Л
Лікар

Тікай дитино з України. Професіонали тут не потрібні. Почитай коменти. Спитай батьків. Мова засіб для кращих переговорів. І да з репетиторам краще ніж без них. Подякуй батькам і тікай, най туй гнуй без Тебе міситься.

П
Перехожий

" Собака лает, а караван идет"

М
майдаун

При ссср нафіг комусь та англійська треба бола. І тепер її учать лем лузери і дауни. Улицю замітати її не треба. Ліпше мадярську, бо я хочу жити у Мадярщині не виїзджаючи уцці.

Ю
ю

нянько ліпше викурить дві пачки цигарок і вип 'є два пива з "мерзавчиком", ніж дасть репетиторові. Це про те, що батьки можуть постаратися (при великому бажанні) надолужити пропущене у школі (чи учитилі такі, чи ще є якісь причини). Тепер безпосередньо про англійську - це інструмент, важливий інструмент самореалізації. Звичайно, якщо крім англійської все інше 0, тоді це слабкий інструмент. Якщо людина фахівець і + англійсько, це вже супер-інструмент. Про вчительку англійської на заводі- а може вона така вчителька, типу "зе везер, хев мач, тіча...". і т.д.? Або просто у сім'ї якісь пробоеми, взяла чоловіку довести, що можна знайти роботу із зп (бо чоловік весь час прогулював гроші і казав, що не розрахувалися). "Чому" є багато. Тепер дівчині головне - те що має, (звичацно, за підтримки батьків) реалізувати. З користю для країни-матері.

Г
Гість

До Зно. Таке життя. Школа абоі інші навчальні заклади не забезпечать всі ваші потребності. Ніхто не заважає батькам займатися зі своїми дітьми. Ніхто не заважає дітям або дорослим користуватися відкритими джерелами інформації та вдосконалювати себе. "здати ЗНО нажаль вони не можуть тому що школа не дає цього рівня" - ви усвідомлюєте те, що сказали?) Вчимо шкільну програму і здаємо іспит по ній. Не вчимо - не здаємо.

З
Зно

Дівчинка молодець.Знання це сила!Але......Є дуже багато розумних дітей,та здати ЗНО нажаль вони не можуть тому що школа не дає цього рівня.От і виходить що розумними можуть бути лише багаті.Вона сама сказала,як і інші які здали на вищі бали,Я рік займалася з репетиторами!!!Якщо хтось не знає одне заняття з репетитором коштує десь 120грн.А якби здавали всі без репетиторів то було б видно які знання дає школа. Так і виходить що ЗНО це зароботок для вчителів.Бо Хто буде вчити в школі,кіть можна прийти домів і заробити гроші.А якби їх штрафовали за то шо діти не здають то може були б зацікавлені вчити в школі а не дома

Д1
До 10:08

То неборе ти одстав або ніколи і не доганяв. Відкрию тобі “таємницю” ЩНО це така маніпуляція і корупція,що тобі і не снилося.Не міркуй кліше із пропаганди! Щодо дівчини і її результату.Похвально в любому випадку. Але не прирівнюйте вміння спілкуватися по англосаксонськи до інтелекту до знань до розуму!Це лише можливість працевлаштуватись більш привелійованим рабом ніж той,що незнає того кривляння.

TD
To Dmytro

You don't have to try to seem smart if in reality you are just bio-waste.

D
Dmytro

Дуже шкода, що це поодинокі випадки для нашого регіону. Сподіваюсь ця тенденція буде змінюватись. Дуже приємно читати такі новини і слухати таких героїв. Бажаю Насті наснаги і сил рухатись далі. Молодець! Батьки Насті заслуговують окремої подяки і шани. ***I don't think "nerd" & "factory in Poland" deserve any attention. Guest had tried hard but in fact your opponents probably don't even own any certificates. They've got 50 bugs in their 10 sentences while none of them are even complex. Behave smart is not enough to be smart. Using comma after almost every word to pretend to be vise is just perfect solution to confirm lack of intellectual abilities.

ДЮ
До Ю

"Шановний", зверніть увагу на різницю між вашою манерою спілкування та іншими учасниками діалогу. Незалежно від правдивості ваших історій вище рівня пастуха ви явно не витягуєте. Ваша "битва" програна навіть не почавшись.

ДН
До нижнього вiд ю

Як я i казав ,- всi цi псевдоiнтелектуали-це бiзнесменськi/вчительськi дiти, яких тягнуть за вуха!! ЗНО легко можна « обiйти» , е багато варiантiв, але iшаки думають, що там все по -чесному!!!

О
ого

це дочка Мирослави Лендєл,моєї універської викладачки! розумна тьотя,жалкую що не слухав її уважніше

Д1
До 10:08

А В.В. Путiн не впливае на ЗНО ?!)))) думаю , що рука кремля присутня!

ДН
До нижнього

Ти дурак !

Д"
До "ю"

Ти відстав від реального життя ! Відкрию тобі таємницю , що здача ЗНО аж ніяк не може і не залежить від того , хто батьки . На процес здачі і оцінювання вони просто не в змозі впливати . Щодо зубріння . Зазубрити можна , якщо є щось в голові - РОЗУМ . Як бачимо , її однокласники (ці) не такі "зубрьошки" (розумні). Напрошується інша причина !? Впертість , наполегливість , систематичність , віра в кінцевий результат , величезна працездатність , хороше здоров'я , гени, критичний розум , глибокий аналіз подій , стратегія , хитрість ..... Цих якостей , мабуть , не було в інших. "Інших" , котрі просто відходили до навчального закладу з якоюсь іншою метою . Нагороди йдуть по заслузі ЗАЗДРІТЬ ТИХО БІОМАСА !!! P.S. щасливий батько ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІСТКИ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ДН
До нижнього

Гостi цього сайту вважають-зубрилово ,це розум !!! Клоуни гуканськi !

Т0
Тому,што 09:53

Ты знаєш,што такоє розум!? Розсмішив!

С
СуперМаріо

Розумна дитина.Молодець.Дай Боже їй доброї долі.

Г
Гість

Особистий розвиток і досягнення людини дозволяють відкривати нові горизонти. Цивілізований світ вітає розумих людей. До Ю, ваше "зазубрила" грамотні люди називають вміння ефективно застосовувати власні знання та навики. До Правда, сенс у розвитку. В цій державі чи в іншій людина не пропаде. Чим більше таких як Ви, панове, тим вище оцінюються дійсно здатні та перспективні люди. Тому, так тримати! Дай дорогу інтелекту.

Т
Тарас

Умничка девочка

Ю
Ю

Ну i ! Зазубрила ...далi що ? A далI мiграцiя ! Бачив таких маминих синочкiв, папиних дочок, якi зазубрили iнглiш для понтiв ! А ще бачив чувака , який знае англiцську на рiвнi” елементарi” i працюе в NASA Електроiнженерii , якось так ! Тому цi понти про зубрилово до одного мiсця! Напишiть, чия це доця i все стане на своi мiсця ! Особисто я в ii роках , вже, працював i мав вiдмiнний атестат i моi батьки -простi , солонину вчителям не носили ! Такi реалii життя ! Тому , редакцiя, коли пишите ,то пишiть цiлком бioграфiю сирохманiв, яких вихваляете !!!

П
Правда

А толку то? В этой недодержаве она свои знания не сумеет применить. Видал я тут, а Польше, учительницу английского языка на сырзаводе...

Читайте також