Ужгородка Вероніка Вовчук виборюватиме корону

17
0

"Королеви Світу 2009"

Завершилася підготовка українки Вероніки Вовчук до участі в міжнародному конкурсі краси "Queen of the World 2009", який в цьому році відбудеться 21 раз і пройде в Німеччині.

Протягом конкурсу всіх учасниць чекає насичена програма, офіційні візити і прийоми, екскурсійні тури, участь в телевізійних програмах і репетиції до фінального гала-концерту. 3 грудня, в Берліні, міжнародне жюрі визначить конкурсантку - власницю титулу "Королева Світу".

19-річна ужгородка (зріст 175 см, 86-59-90) стала переможницею Всеукраїнського кастингу "Королева Світу - Україна 2009" і отримала право представити країну на престижному міжнародному конкурсі краси. Раніше вона здобула титули "Міс Чарівність" Всеукраїнського конкурсу "Міс Європа і Світ - Україна Юніор 2009", "Міс глядацьких симпатій" конкурсу "Золота Корона України 2009" та "Міс Фото" "Юна Міс України".

Вероніка вчиться на 3 курсі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальності "Міжнародні економічні відносини". Кар'єру моделі починала в ужгородському Творчому центрі "StarTime" і є в Основному складі Департаменту міжнародних конкурсів краси київського агентства "STAR model group". Окрім отримання вищої освіти, Вероніка захоплюється танцями, фігурним катанням, гірськолижним спортом, любить подорожувати. Друзі і знайомі характеризують її чуйною, веселою, заводною і, в той же час, скромною.

Фотозйомка в студії "Сьоме небо" стала останнім заходом напередодні відльоту Вероніки Вовчук до Німеччини. Сьогодні, 26 листопада юна українська красуня відправиться до Берліну, де боротиметься за корону міжнародного конкурсу "Королева Світу", в якому українкам вже двічі присуджувалися титули "Першою Віце-королеви".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також