Ужгородка за півроку втратила 40 кг

10
0

46-річна Тетяна Ласка з Ужгорода за півроку втратила 40 кг. Вона відвідувала фітнес-клуб і дотримувалася дієти.

Зустрічаємося в ужгородській кав'ярні "Диво". Вона замовляє півлітрову пляшку негазованої мінералки.

— Соків не вживаю, — каже. — Тільки воду. Випиваю до 3 літрів на день.

Рік тому Тетяна Ласка важила 105 кг. Її зріст — 155 см.

— Була дуже повна. Схаменулася, коли дізналася про проблеми зі здоров'ям. Це було влітку. Гуляла містом і побачила в одній з аптек оголошення про безкоштовні заміри тиску й цукру. Тиск був 195 на 120, цукор зашкалював за 8,5 при нормі 5,5. Я злякалася. Вирішила, що мушу схуднути. Подруга записала мене до фітнес-клубу. Планувала скинути хоча б 15 кілограмів. За перший місяць втратила 7.

 Кожен день вона починає із зарядки. Прокидається о 6.00.

— Випиваю 250 грамів чистої води. Розминаюся, потім разом з чоловіком бігаю. Усе займає півгодини. Випиваю 200–300 грамів йогурту, який готую. Затим іду пішки 2 кілометри до фітнес-клубу. О восьмій починаю займатися на тренажерах. Інструктори підказують, на що потрібно більше звертати увагу. За 15 хвилин дев'ята я виїжджаю до сусіднього міста Чоп на роботу. Відвідувати спортзалу мені радили тричі на тиждень, але я ходжу щодня, крім неділі.

Протягом 2 год. після фізичних занять Тетяна Ласка не їсть.

 — Об одинадцятій їм шматок відвареного м'яса, трохи салату, заправленого оливковою олією. Ще за 2 години — яблуко. По обіді за 2,5 години — відварені овочі. Зазвичай це броколі, цвітна чи білокачанна капуста. Далі — невелика порція коров'ячого сиру або відварене яйце. Тобто, що 2 години треба вживати щось легке. Голоду не відчуваю. Після шостої вечора не їм. Якщо дуже хочеться, дозволяю собі йогурт або грейпфрут.

Хліб їсть лише чорний. Не вживає макаронів, картоплі, тістечок, смаженини, цукру, напівфабрикатів. Готує на соняшниковій олії. Додає до страв морську сіль. Із солодощів вживає лише чорний шоколад. У неділю їсть все, що захоче.

— Після схуднення розтяжок чи целюліту не лишилося. На обличчі шкіра теж підтягнута. Зараз важу 62 кілограми. Тиск — 100 на 80. Рівень цукру в крові — менше 5. Почуваюся дуже здоровою і легкою. Планую схуднути до 52 кіло. Стільки важила, коли виходила заміж.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також