Ужгородом тинялися потвори й урдалаки (ФОТО)

26
0

У хеловінський вечір на Театральній площі зібралося чимало дивного люду. Переважно, це були студенти і більшість з них – з географічного факультету УжНУ.

Переодягнувшись у костюми потвор, упирів, відьом та іншої нечисті, студенти влаштували на Театральній площі міста виставку-конкурс робіт на тему свята Хеловін. Тут були і страшні гарбузи «Ліхтарі Джека», і суп у гарбузі, і міні-привиди і страшні опудала і навіть привид діви Ужгородського замку.

Таким чином студенти тренувалися влаштовувати туристичні атракції, проводити свята, відшліфовували навички майбутньої професії «Туризм». Але хоч це і була певною мірою «практична робота», весело було усім. І учасникам і журі, яке обирало кращий костюм та кращу роботу із виставлених. Автори  робіт-переможців отримали цінні подарунки від кафедри туризму, а автори найкращих костюмів – чудо-торт від Валентина Штефаньо, виконаний у формі хеловінського гарбуза.

По закінченні виставки, учасники взяли участь у нічній екскурсії таємничими місцями Ужгорода, про яку ми розкажемо вже дуже скоро. Слідкуйте за оновленнями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також