Ужгородщина завершує газифікацію району

7
1

На цьому тижні провели газ у села Худльово та В.Солотвино

     У середу та четвер (26-27 вересня ц.р.) у  386 будинках  мешканців с. Худльово та 99 будинках жителів с. В.Солотвино  запалав довгоочікуваний «голубий вогник». Загальна вартість підвідного газопроводу Середнє-Чертеж-Худльово-В.Солотвино-Анталовці склала майже 1,2 млн.грн.,  ціна ж вуличних газопроводів  у с.Худльово – 668,160 тис.грн., а у с.В.Солотвино – 134,520 тис.гривень.

       Як показало життя, сьогоднішні керівники Ужгородщини не працюють від виборів до виборів, а постійно. За два останні роки  у районі газифіковано стільки, скільки не було зроблено  попередніми керівниками району за весь час існування  незалежності України.  Наразі вже збудований підвідний газопровід до сіл Кам’яниця – К.Гута та вуличні газопроводи сіл Невицьке і Анталовці, у які найближчим часом буде подано газ. Ще  до кінця цього року Ужгородщина  буде повністю газифікована, повідомила Марія Машкаринець з Ужгородської РДА. 

Коментарі

Р
Рома

сьогоднішні керівники Ужгородщини не працюють від виборів до виборів, а постійно.???? БРЕХНЯ!!!! Газ пустили, сфотографіровали, написали у газиті і в інтерниті, а люди далше без газу!

Читайте також