Ужгородська богословська академія співпрацює з багатьма країнами

13
1

26 травня з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви ректор Ужгородської української богословської академії, професор, архімандрит Віктор (Бедь) прийняв в Ужгороді представників вищих навчальних закладів Німеччини (Дортмунд) та Словаччини (Пряшів) доктора Йожефа Полачко і доктора Йожера Войдулу.

 

В ході зустрічі сторони обговорили питання міжнародного співробітництва між вищими навчальними закладами Словаччини, Німеччини та України. За результатами переговорів складено та підписано протокол про наміри.

Під час даної зустрічі також були присутні перший проректор академії та університету доцент Сергій Васильович Урста, директор інституту дистанційного навчання  професор Олена Володимирівна Шимко, проректор з наукової та методичної роботи в.о. доцента Євгеній Іванович Гайданко, керуючий прес-службою УУБА – КаУ магістр богослов’я протоієрей Ігор Ковальчук.

Наступний етап переговорів заплановано провести в Пряшеві (Словаччина) та Дортмунді (Німеччина).

Коментарі

В
Волхв

В цій зустрічі так багато регалій, наворотів і понтів, що не ясно, хто буде боротися за душу правильних українських словянських людей, хто їх спрямує на путь істиний.

Читайте також