Ужгородська богословська академія співпрацює з Воронізькою семінарією

13
0

У рамках навчально-наукової богословської співпраці днями на адресу Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія надійшли видання Воронізької православної духовної семінарії з Російської Федерації.

 

УУБА постійно інформує про свої науково-богословські видання і поповнює ними бібліотеку колег. У свою чергу, Воронізька православна духовна семінарія надіслала для поповнення бібліотечного фонду академії свої богословські наукові видання. Зокрема, це «Труды преподавателей и выпускников Воронежской православной духовной семинарии» випуск 4-5 за 2009 – 2011 роки та перший номер журналу «Образ жизни» (№1 (12) 2012 рік), який видає семінарія.

«Труды преподавателей и выпускников Воронежской православной духовной семинарии» видані з благословення Високопреосвященнійшого Сергія, Митрополита Воронізького і Борісоглібського. В збірник включенні статті викладачів та випускників на богословську, церковно-історичну та на загальноцерковну тематику. Крім традиційних розділів, у збірник включенні і обрані матеріали науково-практичної конференції «Наука, освіта, культура: духовні перспективи и соціальна відповідальність», яка відбулася в Воронежі 19-21 вересня 2008 року і була приурочена до 160-річчя Успенського семінарського храму і 15-річчя відродження Воронізької православної духовної семінарії.

Збірник буде корисним як для викладачів, так і для студентів вищих навчальних закладів.

За змістом журнал «Образ жизни» розділений на 5 рубрик, а саме:

– Церква. Суспільство. Освіта.

– Семінарія: вчора, сьогодні, завтра.

– Примножуй знання.

– Православ'я в мережі Інтернет.

– Культурний шар.

У семінарському журналі надруковано публікації викладачів та студентів, нотний розспів та найкращі статті з мережі Інтернет.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також