Ужгородська "Дорога життя" святкувала день захисту дітей

14
0

У медико-соціальному центрі «Дорога життя» (м.Ужгород) склалися давні традиції святкування Міжнародного дня захисту дітей.

Діти та молодь із обмеженими фізичними можливостями разом і дорослими у святковій атмосфері обмінюються подарунками, спілкуються. Перші стараються розповісти про свої успіхи та здобутки, другі – про свою любов до них. Гості приходять завжди з солодощами, сувенірами, щирими словами побажання міцного здоров’я, натхнення і щасливого майбутнього.

Сьогодні, 1 червня ц.р. розділити свято з вихованцями медико-соціального центру «Дорога життя» в готель «Закарпаття» прийшли представники міської та обласної влади, громадських організацій, депутати тощо. Тут все говорило про гарну казку: солодкий стіл, багато квітів і щирих усмішок.

Обласну раду представив заступник голови Андрій Сербайло. Звертаючись до винуватців свята, Андрій Андрійович зазначив, що діти – це дорогоцінні перлини нашого життя, які потребують нашого дбайливого ставлення й захисту. Тому обласна рада завжди щиро підтримує потреби дитинства краю, сприяє їх навчанню, розвитку, ухвалюючи відповідні рішення і програми на пленарних засіданнях сесій та часто ініціює і підтримує благодійні акції, спрямовані на допомогу потребуючим дітям. Щоб вони почувалися затишно в житті.

На завершення Андрій Андрійович подякував батькам, педколективу та всім, хто надає посильну допомогу за те, що теплом своїх сердець, увагою і ласкою допомагають діткам з певними фізичними вадами відчувати радість спілкування, створюють умови для їх повноцінного розвитку. А вихованцям медико-соціального центру «Дорога життя» побажав доброго літнього відпочинку, щастя та щирої віри у своє світле майбутнє.

Вдячністю дітей за святковий день були посмішки та піднесений настрій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також