Ужгородська "Говерла" поки не може зіграти проти "Динамо"

10
2

В рамках 9-го туру першості команда Сергія Реброва зіграє на виїзді з ужгородською Говерлою.

Напередодні цього поєдинку закарпатський клуб відчуває серйозні кадрові проблеми.

Справа в тому, що Говерла має в своєму складі відразу сімох орендованих у Динамо футболістів, включаючи воротаря Максима Коваля, а, як вдалося дізнатися Dynamo.kiev.ua, згідно орендним угодам, жоден з цих виконавців не має права виходити на поле в матчах проти свого клубу.

Втім, поки все йде до того, що кияни і ужгородці домовляться про компроміс: наразі між керівниками Динамо і Говерли проходять інтенсивні переговори про те, які з орендованих футболістів зможуть взяти участь в суботньому поєдинку.

Коментарі

1
111

Наберіть молодь, є ж обдаровані, зробіть з них команду, най буде в 1 лігу, але вони підтягнуться, через 2-3 роки будеме мати команду для вишки із своїх хлопців, нехай середнячок але є перспектива, а то набрали з динамо, 7 чоловік! Позор! о за кадрова недальновидна політика, ми так скоро станеме відстійником. керівництво подумайте! Шуфрич, ясно шо тепер вже від корита відбили, красти вже не мош, але не позор нашу ГОВЕРЛУ!

Й
йоушко

Навіщо Закарпаттю команда вищої ліги, якщо грошей не мають,іграків не мають ,вболивальників ледве пару сотень,ХОЗЯЇН СЛАВНОЗВІСНИЙ ШУФРИЧ. як руські кажуть ""ИЗЛИШНЯЯ РОЗКОШ"".

Читайте також