Ужгородська «Ластовічка» майже повнолітня

5
0

Один із кращих дитсадків Ужгорода відсвяткував своє 17-тиріччя

Сьогодні, 25 червня, свято свого народження відзначають в ужгородському дитсадку «Ластовічка», що знаходиться у Новому районі Ужгорода. У травні виповнилося 17 років з того часу, як поріг садка перетнули його перші вихованці. Нині дитсадок відвідують приблизно 190 діток.

Свято працівники «Ластовічки» та їх вихованці відзначили сьогодні святковим концертом на подвір’ї дитсадку. Програма святкування довела, що дітки у дошкільному закладі дуже люблять творчість – вони співали, танцювали, розповідали віршики.

Не залишився осторонь святкування і постійний друг та партнер дитсадка – партія Єдиний Центр. З нагоди свята активісти партії, як то і годиться у відзначення Дня народження, передали діткам великий святковий торт із зображенням символу дитсадка – ластівки. Напередодні, з нагоди Міжнародного Дня захисту прав дітей, Єдиний Центр передав діткам сучасну систему Караоке. Вона стала дуже в нагоді під час сьогоднішнього святкування – голоси діток із мікрофонів доносилися далеко за межі дитсадка. І кожен перехожий чув, що у «Ластовічці» нині свято.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також