Ужгородська міліція затримала нелегального продавця порно

12
3

Реалізація відеопродукції, що містить ознаки порнографії, насилля та жорстокості, заборонена законом, і за таке «кіно» можна опинитися на лаві підсудних.

От і 34-річний житель Ужгорода днями був затриманий співробітниками міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми за те, що торгував на ринку такою забороненою продукцією.

Зокрема, збув за 25 гривень три таких ДВД-диски одному з покупців. Даний факт було належним чином задокументовано, загалом у продавця вилучили 19 таких дисків.

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

ОП
Олег Полажинец

Как самый известный закарпатский автожурналист и мыслитель, отвественно заявляю, как раньше покупал и покупаю порнушку так и продолжу покупать! Кого поймали, тот салабак!

З
Знаток

А есть еще и легальные продавцы порно,которые работают по блату!И еще в каждом городе минимум по 5 порностудий(нелегальных,но за плату- можно).

Читайте також