Ужгородська міська лікарня ввела нові тарифи на платні медичні послуги

14
2

Рішення «Про тарифи на платні медичні послуги, що надаються Центральною міською клінічною лікарнею» було прийняте на засіданні виконкому 8 лютого.

Розглянувши звернення Центральної міської клінічної лікарні від 21 листопада 2013 № 481, виконком міської ради вирішив встановити тарифи на платні медичні послуги, що надаються Центральною міською клінічною лікарнею .

Всі тарифи можна побачити тут. 

Мукачево.net

Коментарі

Я
яяяяя

Ліпше помірні тарифи і в касу, з пільгами для определенних людей як тарифи в Мукачівській больниці. Ану підіть туди рожати, особенно кесерове чи інша операція, то треба нести міх ліків і бакси, уже намного проще в мадярщині, бо там хоч гарантія є, а тут - як бог дасть, но гроші плати наперед і всьо в откриту.

Ж
Жук

Треба уточнювати, що ці послуги є платними при амбулаторному лікуванні, обстеженні, при стаціонарному вони не можуть бути платними, бо це пряме порушення основного закону. Вони стосуються Поліклініки, а не лікарні? Чи все ж таки стаціонару? Сын привёз отца в больницу... В приёмном покое у него спрашивают: У вас тапочки есть?... Есть! ... Халат есть?... Есть!... Постельное бельё есть?... Есть! … Матрац, одеяло, подушка есть?... Есть, вон в ящике собрано!... Хорошо!... А кто это рядом с вами в белом халате стоит? ... Это я на всякий случай врача привёз, вдруг у вас нету!!!

Читайте також