Ужгородська міськрада не поспішає віддавати Авангард Говерлі-Закарпаття

5
0

Стадіон планують здати в оренду футбольному клубу «Говерла-Закарпаття». Проте, сьогодні на сесії ужгородської міськради питання з цього приводу не розглядали.

 

«Питання неготове, - прокоментував відсутність проекту рішення у порядку денному сесії мер Погорєлов. -   Вчора ми розбирали дане питання з паном Шуфричем. Мушу сказати, що нормального бізнес-плану у них поки нема. Вони зупинилися тільки на ремонті і підготовці до чемпіонату. Просять дати їм оренду на 49 років. Але я знаю, що переважна більшість депутатів не хочуть йти на такі умови, бо не бачать в подальшому контролю. Це питання ще піднімуть на  наступному пленарному засіданні, але я знаю, що будуть пропозиції віддати оренду хіба на 10-15 років».

Передати свою частку території стадіону в оренду клубу на сесії 13 грудня має і обласна влада.

Досі фінансування КП “Стадіон “Авангард” відбувалось  з бюджету міста. Окрім поля, яке єдине залишається в хорошому стані, все інше потребує нагальних капіталовкладень.

«Таке рішення намдуже потрібне, адже в бюджеті нема коштів на реконструкцію і капітальний ремонт, - зазначив Віктор Володимирович. - Але договір заключатимемо тільки на тих умовах, щоб на стадіоні тренувалися і легкоатлети».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також