Ужгородська міськрада під керівництвом Погорєлова незаконно "загребла" землі навколишніх сіл - прокуратура

16
4

Тепер прокуратура вимагає скасувати «дерибанний» генплан, прийнятий Ужгородською міськрадою, адже він є незаконним.

Нечуване за нахабством голосування відбулось 9 листопада 2015-го року в останні дні каденції Погорєлова. Тоді міськраду вкотре замінували, але депутати зайшли через чорний вхід та блискавично проголосували за скандальний генплан.

Саме так, під крики «Ганьба» завершилась робота міськради минулого скликання.

Днями прокуратура подала позовну заяву у Закарпатський окружний адміністративний суд до Ужгородської міської ради про визнання нечинним та скасування даного рішення. При його прийнятті, зокрема, до меж міста приєднано земельні ділянки загальною площею понад 500 га, які належать до навколишніх сільських рад - Баранинської, Оноківської, Сторожницької, Холмківської, Великолазівської.

Прокуратура також вимагає заборонити будь-яким посадовим особам, державним органам розпоряджатись цими землями.

Mukachevo.net

Коментарі

М
мукачівець

МОСКАЛЯ НА ВИЛИ

В
віталька

Між словами "щось я сумніваюсь" і легітимні результати є різниця, нє ? Мене ж цікавить сам референдум, його цілі.Як він проходив. І те, проти чого москалю дали команду "фас".

П
Петро

Що висвітити? Референдум? Референдум який ніхто "не додержувався"? Референдум який тільки на бумазі? Референдум які хотіли русини? Цей так званий референдум був "на бумазі" 01.12.1991 року, а це середа - серед тижня люди пішли із своєї роботи, заводів проголосувати. Ось результати голосування 01.12.1991 року. Ужгородський район 89,7% Берегівський район 88,9% Свалявський район 86,5% Великоберезнянський район 86,3% Мукачівський район 86,1% Воловецький район 85,2% Мукачеве 84,7% Перечинський район 84,2% Виноградівський район 83,2% Ужгород 82,7% Іршавський район 80,1% Хустський район 70,4% Тячівський район 61,8% Міжгірський район 59,4% Рахівський район 54,1% Загалом: 78% Щось я сумніваюсь що серед тижня всі люди пішли голосувати в такій кількості!

В
віталька

"Москаль оскаржив у суді закарпатський референдум 1991 року" - може це людям висвітлити ?

Читайте також