Ужгородська податкова попереджає жителів про оподаткування

8
0

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу платників податків, що незалежно від обраної ними системи оподаткування мають повідомляти про всі об’єкти оподаткування пов’язані з його діяльністю.

Це передбачено статтею 63 Податкового кодексу України.

Повідомлення про об’єкти оподаткування за формою № 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття до органу державної податкової служби за місцезнаходженням таких об’єктів (за основним та неосновним місцем обліку).
Враховуючи вищевикладене, Повідомлення за ф. №20-ОПП подається до органу Міндоходів протягом 10 робочих днів з дати оформлення договору купівлі-продажу, оренди чи іншого документа на право володіння, користування або розпорядження об’єктом оподаткування.

Таким чином,  якщо суб‘єкт господарювання який здійснював свою діяльність на території м.Ужгорода вирішить взяти в оренду ще один магазин на території м.Перечин, він повинен надіслати до Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ повідомлення за формою №20-ОПП з ознакою «первинне надання інформації про об’єкти оподаткування», в якому зазначити відомості про об‘єкт (в даному випадку магазин) у якому буде здійснюватися господарська діяльність, а також повідомити ДПІ у м.Ужгороді про новий об’єкт оподаткування, повідомляє ДПІ у м. Ужгород.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також