Ужгородська поліція шукає горе-водія який протаранив відбійник і втік (ФОТО)

7
4

Учора, близько 21:00,до правоохоронців надійшов виклик від невідомої особи, яка повідомила, що на транспортному мосту в Ужгороді, з боку площі Дружби Народів у напрямку до готелю Ужгород, пошкоджено відбійник.

Як зауважують патрульні, винуватець ДТП зник з місця події, і тепер просять допомоги у його розшуку. 

— Якщо Вам відомі будь-які деталі пригоди: зовнішні ознаки автомобіля, характерні прикмети водія, відомості про інших учасників чи свідків – просимо Вас звернутися з цією інформацією в УПП в містах Ужгороді та Мукачеві (О.Кошового,2) або ж зателефонуйте нам на гарячу лінію «102», - йдеться у повідомленні патрульних.

Коментарі

В
Вася

Мені свою машину не жалко)) Біля 16-ки їду по розмітці, а олені тупо ходь як. Дуже люблю коли з круга внутрішнього кола починають вправо зїжати, а я на зовнішньому колі їду не на право, а по кругу. Тобто з транспортного моста на Льва Толстого і бум мені в крило. Ох яка піна йде з рота, кричать що вони праві що вони на крузі на внутрішньому крузі. Я відповідаю: признайся чесно купивись права чи на смоктав? Піна з рота від них йде, а зробити нич не можуть бо я фізично більш розвинутий)) Поліція приходить і ставить оленів на місце. Від коли ця розмітка стоїть всього 4 людей спіймав так. Двоє зразу дали гроші, а двоє по страховці. Один вобще на суди ходив, я підключив адвоката і мужик попав на перездачу)) Тобто він втирав що він правий, а мій адвокат почав "грузити" що та людина зовсім не знає ПДР. Все розписувати не буду, головне мужик на перездачі і з першого разу не здав це знайомий із поліції сказав))

Д
Думка

Може йсе даякий "закапчаний" чилядник так файно уломив, а поліцішти роблять вигляд ,што шукавут... Ужгород! своїх не здає...

М
Мукачево

Ужгородці не ті люди, що будуть казати же ош когось бачили: "моя хата с краю". Там хоч триста машин пройде - нико не вповість. Але не розуміють, що кошти на ремонт пійдуть з іхної кішені, а сомар же ся трафив у отбойник лем сміятися буде, а мав би відремонтувати кидь "насрав"

Ю
ю

Патрульні могли б постояти рано коло 16-ки, бо ни єден олінь не їде по "новій розмітці". Стару замалювали чадьов - уже її ліпше видко, ги нову, яка уже видима на 50%. А тим оліням, шо права купили, наголошую - розмітка має змістове навантаження, і її треба ДОТРИМУВАТИСЯ. А ко не олінь - їхати по новій розмітці - не позирати за стадом баранів, що йдуть по пам"яті.

Читайте також