Ужгородська поліція зловила двох львів'ян з пристроями для сканування сигналізації на автівках (ФОТО)

4
8

Оперативники вилучили в чоловіків пристрій для скануваня сигналізації на транспортних засобах та інші предмети, які пристосовані для проникнення в автомобілі.

Вчора зранку під час відпрацювання міста, в поле зору працівників Ужгородського відділу поліції потрапили підозрілі чоловіки, в яких було помічено предмет, схожий на пристрій для сканування сигналізації на автомобілях.

Правоохоронці здійснили огляд автівки та водія з пасажиром – в результаті в останніх було вилучено рації, сім мобільних телефонів, пристрій для сканування сигналізації, грошові кошти та інші предмети, пристосовані для взлому транспортних засобів.

Як з’ясували працівники поліції, обоє фігурантів є мешканцями Львівської області. Один із них навіть  причетний до вчинення низки розбійних нападів на так званих «валютчиків» по всій Україні. Оперативники проводять перевірку на їхню причетність до низки крадіжок з автомобілів на території Закарпатської област, пише Ужгородський відділ поліції.

Коментарі

T
tuncaj

І ту машину не вони знайшли, а поліцейські, які машину їм і передали!!!

Д5
до 55го

Лупина а ни сканeр, одкрийтe очи міліцішти:).

І
Іван

На фото 2 звичайні мобільника і професійна рація Icom IC-F41GT / IC-F41MT http://www.radiovnimanie.ru/Icom/Prof/ic-f41gt.htm Саме рація, а не сканер частоти. Наскільки памятаю, рації у нас продаються вільно на тому ж AUKRO. "Оператівнікі", вчіть матчастину! Або покажіть "пристрій для сканування"? Стандартий скан радіоканалів і частот є на ВСІХ сучасних раціях.

ЙП
Йончі Пончі

Боже бережи нову поліцію https://www.youtube.com/watch?v=hkP9KkT3b3U

Д5
до 55го

Ти майже сам ментяра та такоэсь туй написав,нова поліція більшe злодіів наймали за 3 місяці чим старі мeнти за з роки, а наркотиків кілько затримали, тать бeзовці тай опeра за 5 років такі показники нe давали бо ото всьо кришувуть хлопці іх имавуть а мусора за гроші пускавуть.

Д5
до 55

повністю з вами згідна та ще вни возяться за 8-10 тис грн, а прості опера на своїх двох ногах ходять за 2-3 тис грн в місяць і це зовсім не робить здорову ситуацію та конкуренцію в колективах поліції. То лим у нас такоє може бути, одна показуха, щоб на верхах далі крали, а ці парковщики для лохів, тоєсть для ЕЛЕКТОРАТУ.

5
55

зловила стара міліція,судячи по фото..а не нова поліція..нова поліція кроме возитися на машинах і позирати ко де неправильно на метр став не валовшна ни до чого..інтересно,за який фрас плятять їм такі гроші

1
123

Такі скотини по Мукачеві гуляли,вичисляли в творах авто.По хребту треба надавати

Читайте також