Ужгородська прокуратура порушила кримінальну справу через "апаратки"

2
6

Сьогодні, 6 листопада, прокурор міста Ужгорода Іван Штефанюк порушив кримінальну справу за фактом зайняття гральним бізнесом в приміщенні бару «Берлога» розташованого в м. Ужгороді на вул. Минайській, (ч. 1 ст. 203-2 КК України - карається штрафом від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Встановлено, що невідомі особи здійснювали заборонену діяльність у сфері грального бізнесу, в ужгородському барі «Берлога» на 4 гральних автоматах, які вже вилучено.   

Кримінальну справу для організації досудового слідства направлено у слідчий відділ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

О
Олександр

А брехун ви в тому Що обіцяли провести власне розслідування, я вас за язик не тягнув. Ось бачите людей багато які бачать гральні заклади в Мукаачеві а ви ні, вам все рівно ви не патріот своєї країни.

О
Олександр

Пілігрім біля зеленого ринку... сліпий побачить, зразу за будівельним магазином,із правої сторони, якщо йти з латоричного двору. Готель Мукачево недалеко від танку зразу за поворотом біля банка. не треба робити вигляд що не знаєте... Нас багато, нас не наєб...ти.

М
мук

На Пушкіна є гральний зал. Чи про нього також правоохоронці не знають? )))

ТД
Тужанський Дмитро

А чому це я брехун?)) До речі, нещодавно грав у Багірі в настольний теніс, автоматів там не було. Готель Мукачево - це де? Пілігрим - це де?

О
Олександр

А ви Дмито Тужанський брехун, Знеєте про гральні заклади в місті Мукачево,такі як: Багіра, Піліргим,а також Готель Мукачево, чому їх не помічають??? Чи може вони діляться з ментами?

О
Олександр

Не робіть з людей ЛОХІВ, невідомі особи прийшли до бару і самовільно поставили гральні автомати, без дозволу господаря цього бару. А може господарь сам поставив і не захотів ділитися з ментами? Я скорішше повірю в друге.

Читайте також