Ужгородська прокуратура взялась за депутата облради, який застрелив собаку лісника

16
9

Як розповіли Мukachevo.net у прес-службі прокуратури, за фактом жорстокого поводження з твариною розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні (ч.1 ст. 299 КК України).

Наразі встановлено, що до Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення від лісника Анталовського лісництва про те, що в лісі біля с.Анталовці, Ужгородського району, під час обходу ним лісового масиву по охороні ялинок застрелили його собаку породи "Лайка". Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на Закарпатті п'яний депутат від "Відродження" застрелив собаку лісника.

Мukachevo.net

Коментарі

C
C-справедливость!

Казнить, нельзя помиловать!!! Убийство ради "понтов" не прощается, достаньте этого гада, и вам будут все аплодировать стоя!!! У меня собака,две кошки, попугай, рыбки и во дворе четыре бродячих еждивенца(по-доброму), даже представить себе не могу, что бы кто-то даже крикнул на них! Вцепилась бы в глаза, кинула бы булыжник в голову!!! Это капец, Ребята, у кого есть животинки в доме, поставьте на минутку себя на место этого хозяина.!

О
Олекса

Скажених псів таки треба відстрилювати. Особливо тих, хто депутатствує від відродження, БПП,Ю наш край, "партія" шляшка. Починати з дворняжки шафіуліна, кликуха "москаль"

6
666

Тварина вбила друга людини...

Д
Доді

У нас мажорки п'яні людей убивають тай нич не проісходить і Віктор Іванович обіцяв взяти на контроль. А ви Туй за пса таку димагогію розвели.

К
Кара

Якщо вбив тварину, то це крок до вбивства людини.

ДП
до прокуратуры

если порвете эту мразь на зап части...( а мы будет следить за происходящим) начнем по малу верить, что какие-то реформы все таки происходят.

ДВ
до все складно

ты че ???????откуда эту хуй..ню тут написал????!!!! отстрел бродячих собак??????????мисливцями?????? ты че сука цимбор этого пидора депутата? откупиться эта мразь от прокуратуры.....кака пить дать откупиться..

ВС
ВСЕ СКЛАДНО

Тварину дуже шкода,можливо це не тільки був помічник але й друг який не зрадить.Складно все тому що при відсутності документів на собаку в угіддях .......... Відстріл та відлов вовків, бродячих собак і котів, сірих ворон здійснюються мисливцями під час полювання на інші види мисливських тварин. { Частина перша статті 33 із змінами, внесеними згідно із Законами N 1827-VI ( 1827-17 ) від 21.01.2010, N 323-VIII ( 323-19 ) від 09.04.2015 }

В
Василь

Треба цю скотину пристрілити або його дітей. Тварь регіональська

Читайте також