Ужгородська школа-інтернат відзначила Старий Новий рік (ФОТО)

9
0

Учні отримали подарунки від Віктора Балоги

Свято Старого Нового року сьогодні, 13 січня, відзначили в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів. Тут нині навчається понад 500 дітей з усієї області. Можна сказати, що в закладі – найкращі учні Закарпаття. Адже щоб вступити сюди, потрібно або скласти іспити, або бути призером олімпіади.

Прийшли в гості до учнів цього дня й представники Єдиного Центру – депутати Ужгородської міської ради Ярослава Гасинець та Тетяна Безега. «Напередодні Старого Нового року ми завітали до вас, – звернулася Ярослава Гасинець до кращих учнів ліцею, – щоб від імені партії Єдиний Центр та її лідера Віктора Балоги привітати з новорічними святами. Бажаємо щастя, здоров’я, наснаги у навчанні, і щоб у новому році у вас було якомога більше нових здобутків та досягнень». Гості передали усім учням закладу солодощі.
Голова учнівського парламенту Михайло Райда від імені школярів подякував гостям за візит та подарунки, і також побажав усім гарного Нового року.

Візит єдиноцентристів до школи-інтернату відбувся в рамках акції «З любов’ю до дітей», яка з ініціативи Віктора Івановича триває в краї уже 5-й рік поспіль. Загалом солодощі з нагоди новорічних свят отримало близько 4 тисяч вихованців закарпатських сиротинців та закладів-інтернатів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також